Duminică,
02.10.2022
Cer Senin
Acum
15°C

TNRS nu are fonduri de premii. Nici macar pentru cea mai buna actrita din Romania.

Ofelia Popii a câştigat vineri, la Gala Uniter, premiul pentru cea mai bună actriţă într-un rol principal, pentru a doua oară în carieră. Rolul care i-a adus această distincţie a fost cel din spectacolul „Felii” de Lia Bugnar. Premiul obţinut de Ofelia, nu o onorează doar pe ea ca actriţă, ci şi Teatrul Naţional „Radu Stanca” Sibiu. Însă bugetul redus al instituției nu permite alocarea niciunei sume destinate premierii acestei reușite nemaipomenite. Ofelia este mulţumită că munca sa a fost apreciată de public şi de critici, şi consideră că suţinerea echipei şi a celor care o aplaudă la fiecare spectacol din primul rând, reprezintă o răsplată pentru munca sa. „E onorant şi totodată copleşitor. Premiul acesta încununează de fapt munca unei întregi echipe de creatori cărora le mulţumesc în mod special. Şi aici aş aminti pe Lia Bugnar, Dragoş Buhagiar, Constantin Chiriac, Florin Fieroiu şi Vlaicu Golcea. Aş vrea să dedic acest premiu lor, dar şi părinţilor mei. A fost o provocare să lucrez la acest spectacol şi mă bucură că acest efort e apreciat atât de critici, cât şi de publicul larg. Am primit foarte multe mesaje de susţinere din partea prietenilor teatrului, iar asta mi-a dat încredere” a declarat actriţa Ofelia Popii. Ofelia a reuşit să câştige premiul pentru cea mai bună actriță într-un rol principal în ciuda faptului că a concurat cu nume mari ale teatrului românesc, Maia Morgensternsau Petronela Grigorescu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

3 comentarii

alex

Acum 11 ani

poate d-na turcan da artistilor o ciorba ca e recunoscuta ptr asa ceva ... nenororcitilor nici macar valoarea nu o puteti recompensa .. numai incompetenta voastra de guvernanti ... doamneeeee cat va mai suporta lumea ... ca eu nu va mai suport . . . cum sa nu poti premia cea mai buna actrita din tara??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Raspunde

dody

Acum 11 ani

@alex: decat sa stai la un calculator si sa postezi tampenii pe site-urile unor ziare, mai bine le-ai si rasfoi un pic si ti-ai cauta de lucru. Eu ca si contribuabil la stat sunt satul sa mai tin pe spinare oameni incometenti ca tine. La lucru, nu la intins mana!
Raspunde

alex

Acum 11 ani

@dody: in teorie esti tare ca osu de meduza bah contribuabilule !!!!! sa te vad la practica cum mai stai bah contribuabilule !!!! cu gura cascata ca mata sami balacesc io pola pe sub limba voastra de contribuabili !!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus