Sâmbătă,
18.05.2024
Parțial Noros
Acum
21°C

Sta Ghita la butoane?

În stenogramele dintre Sorin Ovidiu Vântu și Sebastian Ghiță, patronul companiei Asesoft și al echipei de baschet cu același nume apar câteva pasaje legate de baschetul românesc. Mai exact de Cupa României la baschet. Discuția dintre cei doi ridică o serie de suspiciuni asupra corectitudinii desfășurării competiției. Potrivit acestor stenograme, Sebastian Ghiță sugerează faptul că Asesoft a pierdut în mod deliberat semifinala cu Steaua București. „Anu’ trecut i-am împins noi pe Timişoara, anu’ ăsta era şi rândul lor.. Mai laşi şi pe alţii, ca să câştigăm campionatul. N-am făcut-o anapoda”, îi spunea Sebastian Ghiță lui Sorin Ovidiu Vântu. De asemenea, Ghiță ridică o suspiciune și în ceea ce privește clubul medieșean „Au aranjat şi-ăia de la Mediaş şi au bani mulţi, un milion trei sute bugetu’ anu’ ăsta. Bagă de 5 ani şi ei”, mai spune Ghiță. Echipa de baschet ploieșteană a fost considerată, întotdeauna, apropiată forurilor de conducere ale Federației Române de Baschet și, în același timp, o „favorită” a arbitrilor. Suspiciuni au planat asupra multor partide disputate de Asesoft, printre acestea, meciul IV al semifinalei cu CSU Sibiu de acum două sezoane și asupra mai multor partide din finala disputată cu U Cluj, tot acum doi ani. Profitând de o infuzie masivă de capital, Asesoft Ploiești domină de ani buni campionatul național de baschet.

foto http://www.agentia.org

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

4 comentarii

Ilincescu Mihai

Acum 13 ani

Nu o să uit niciodata acel meci din semifinala, a fost chiar pe față suspiciunea. Și acuma după 2 ani cand mă gandesc mă enervez. Oricum după atatea campionate poate sa mai plictisit și el, doar sa apucat de lucruri serioase acuma
Raspunde

Rolling Stone

Acum 13 ani

Nu stiu de ce se mai discuta de treaba asta. Intreg baschetul romanesc e o masinatie. O sa existe alta campioana cand Asesoftul nu o sa mai existe. Avem cel mai corupt baschet din Europa si e pacat. Toti jucatorii straini pleaca cu un gust amar din tara noastra si care se intorc nu o fac de voie, ci de nevoie pe un contract banos la Ploiesti, Medias, Steaua sau Mures.
Raspunde

ion

Acum 13 ani

si cand va spuneam multora nu va mai certati ca rezolva nea vulc nea munteanu nea ghita si alti nea nu va venea sa credeti huleati tot ce apucati veti mai vedea
Raspunde

Georg

Acum 13 ani

Am o mancarime in capu pulei.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus