Luni,
28.11.2022
Partial Noros
Acum
2°C

Nicolas Cage ar putea fi acuzat de abuzarea fiului sau

Nicolas Cage a fost chestionat de un specialist în anchetarea abuzurilor comise asupra minorilor, după ce actorul american l-a scăpat din braţe pe fiul său în vârstă de cinci ani, pe 15 aprilie, în aceeaşi seară în care starul a fost arestat pentru violenţă domestică, informează dailymail.co.uk. citat de Mediafax.

Nicolas Cage a fost arestat în seara de vineri, 15 aprilie, în cartierul francez din New Orleans, după ce actorul, aflat în stare de ebrietate, a început să se certe cu soţia sa în faţa unei case, despre care credea că este cea pe care o închiriase.
 
Poliţia a declarat că cei doi se aflau în faţa unei case despre care Cage spunea că a închiriat-o. Soţia lui l-a contrazis, iar Cage a prins-o de braţ, după care actorul a început să lovească maşinile din jur şi a încercat să se urce într-un taxi. Un poliţist a văzut că actorul este beat şi i-a spus să coboare din taxi, după care Cage a început să ţipe la acesta.
 
Actorul a fost arestat sub acuzaţiile de violenţă domestică, tulburarea liniştii publice şi stare de ebrietate în loc public. Starul american a fost eliberat după ce a plătit o cauţiune de 11.000 de dolari.
 
Poliţia americană a dezvăluit, luni, câteva detalii suplimentare referitoare la acest caz. Astfel, potrivit poliţiei din New Orleans, Nicolas Cage l-ar fi scăpat din braţe în acea seară pe fiul său în vârstă de cinci ani, determinând sosirea la faţa locului a unui poliţist specializat în anchetarea abuzurilor comise asupra minorilor.
 
Alice Cage, soţia actorului, le-a spus poliţiştilor că se certa cu soţul ei din cauza stării de ebrietate a acestuia atunci când s-au oprit în faţa casei unor prieteni de unde urmau să îl ia pe fiul lor Kal-El, în vârstă de cinci ani. Cearta dintre cei doi soţi a continuat până când aceştia au ajuns acasă, acesta fiind de altfel şi momentul în care Nicolas Cage l-ar fi scăpat din braţe pe fiul său. În urma căzăturii, băiatul a suferit o rană mică la genunchiul stâng.
 
Poliţistul chemat să ancheteze acest incident a decis că nu sunt necesare acţiuni suplimentare, însă un reprezentant de la Serviciul pentru protecţia copilului ar putea fi contactat pentru ca acest organism să îşi efectueze propria anchetă.
 
Actorul american Nicolas Cage a fost prezent în weekendul trecut la New Orleans la căsătoria fiului său Weston Cage în vârstă de 20 de ani, care provine dintr-o relaţie anterioară.
 
Cage merge frecvent în New Orleans, unde deţine o locuinţă şi unde a filmat diverse pelicule în trecut.
 
În ciuda faptului că este unul dintre starurile cele mai mari de la Hollywood, Nicolas Cage a avut în ultima vreme multe probleme financiare. Astfel, în aprilie 2009, actorul a anunţat că a vândut un castel pe care îl deţinea în Germania pentru că "nu şi-l mai putea permite" din cauza crizei economice. Totodată, la sfârşitul lui 2009, Cage şi-a vândut două dintre casele lui, aflate în New Orleans, pentru a-şi plăti o parte din datorii.
 
De asemenea, la sfârşitul lui 2009, Cage figura cu datorii la Fiscul american în valoare de peste 6 milioane de dolari. În ianuarie 2010, o vilă pe care o deţinea în Las Vegas a fost vândută cu 5 milioane de dolari, pentru acoperirea unor datorii. În noiembrie anul trecut, Cage a fost somat să plătească suma de 2.511.605,74 de dolari unei bănci de stat din Nevada, banii reprezentând atât un împrumut, cât şi taxe neplătite şi comision pentru avocaţi, după ce şi-a recuperat o locuinţă vândută la licitaţie cu un an înainte.
 
În cei 20 de ani de carieră, Nicolas Cage a realizat peste 40 de filme, printre care se numără "Părăsind Las Vegas" (1995), care i-a adus un premiu Oscar pentru interpretare, şi "Suflet sălbatic" (1990), în regia lui David Lynch, recompensat cu Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes.
 
Anul trecut, actorul a filmat în Sibiu pentru noul său film "Ghost Rider - Spirit of Vengeance", care va fi lansat în 2012.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus