Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

PD-L Sibiu: Liderii PSD se comporta precum inaintasii lor de dinainte de 1989!

PSD-iștii au compromis sărbătoarea bucuriei începutului de primăvară și s-au comportat precum înaintașii lor de tristă amintire, spun democrat-liberalii legat de mitingul organizat duminică de PSD Sibiu. Social-democrații au mărșăluit pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, iar în dreptul sediului PD-L s-au oprit și au prins de clanța ușii o coroană de flori "În amintirea guvernării PD-L". "Din respect faţă de concetăţenii noştri, ţinem să ne declarăm public totala dezaprobare a modului macabru, în care un grup de membri ai PSD Sibiu au înţeles să politizeze sărbătoarea de 1 mai, prin gestul depunerii unei coroane îndoliate, la sediul central al partidului nostru. Un gest lamentabil, pentru acel grup de „politicieni”, de compromitere a sărbătorii bucuriei începutului de primăvară, duminica, în plină perioadă pascală. În plus, o sărbătoare tradiţională pentru muncitorimea pe care, un partid social-democrat, fie şi în opoziţie, declară că o reprezintă", se arată în comunicatul PD-L.
"Liderii PSD Sibiu au demonstrat că, în lipsa argumentelor convingătoare, privind oferta lor politică, merg pe urmele înaintaşilor lor de tristă amintire, care, până în 1989, au dovedit lipsă de respect faţă de valorile moral-spirituale şi etice ale societăţii româneşti", se mai arată în comunicatul PD-L.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 223

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

10 comentarii

Vasile

Acum 12 ani

Turcan pt femeie de servici! ariton pt paznic de noapte!
Raspunde

Va Meritati coroana

Acum 12 ani

In loc sa faceti ceva si pentru oameni stiti soar sa furati. Noi sibienii nu o sa va iertam
Raspunde

me

Acum 12 ani

sunt gesturi ridicole si arata disperarea si sete de putere a psd-ului
Raspunde

disparitie vesnica

Acum 12 ani

amin
Raspunde

Odin

Acum 12 ani

Eu propun de asemenea sa aprindem din cand in cand si cate o lumanare pe pervazul portocaliilor ... asa ca sa isi aminteasca pentru ce trebuie folositi bani supti de la buget - pentru lumanari si medicamente
Raspunde

GICU

Acum 12 ani

Eu propun sa va mutati in alta tara PSD-isiti de tot rasul...astea sunt solutiie voastre mojicia si mitocania?...cu asta vreti sa ridicati voi tara...cu covrigi si cu glume proaste..?!?! SUNTETI O POANTA RASUFLATA LA FEL CA SI LIDERUL VOSTRU....HUUOOO PSD...
Raspunde

Jalnic!

Acum 12 ani

Vad ca mai sunt 2 limbisti portocalii in Sibiu,rusine,rusine sa le fie.Ce ne-a adus bun pdl?Falimentul firmelor,desfiintarea spitalelor si scolilor,taierea pensiilor si salariilor,mincina,aroganta,sfidare,bataie de joc la adresa tuturor,plimbari pe banii nostri, asta se cheama guvernare?Daca da, atunci,Dumnezeu sa-i ierte!Amin!
Raspunde

VARLAAM

Acum 12 ani

Voi cei de la psd ,vreti sa prindeti puterea, pai cu asa gesturi nu ajungeti nicaieri.Stati jos 4.
Raspunde

javre portocalii aveti zilele numarate

Acum 12 ani

e.u
Raspunde

javre portocalii aveti zilele numarate

Acum 12 ani

e.u
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus