Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Pretentiile Shakirei la Bucuresti: canapea cu puf de gasca si bere romaneasca

Shakira va avea mobilier de colecţie, platouri cu fructe, ceaiuri, dar şi bere românească în cabina din culisele concertului pe care îl va susţine sâmbătă în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, informează organizatorii, Emagic.

Începând cu felul în care va fi amenajată cabina şi terminând cu meniul artistei, totul este aranjat în cele mai mici amănunte, de tratament preferenţial urmând a beneficia nu doar artista, ci şi membrii echipei sale. Tratamentul de care va beneficia Shakira la Bucureşti este unul demn de o adevărată vedetă internaţională. Pentru a crea o ambianţă plăcută, în care artista să se simtă cât mai confortabil, cabina îi va fi decorată cu mobilier de colecţie, lucrat manual: o canapea mare, umplută cu puf de gâscă, două măsuţe de cafea din lemn, scaune şi o oglindă marocană. Din cabina artistei nu vor lipsi platourile cu fructe (mandarine, mango, banane, pepene, prune şi piersici), micile gustări, chipsuri şi bomboane asortate, precum şi ceaiuri de diferite arome, răcoritoare dietetice, apă plată şi nu în ultimul rând bere românească Ciuc Premium.

Echipa cu care Shakira va ajunge la Bucureşti este alcătuită din peste şaptezeci de persoane, printre care se numără cei opt membri ai band-ului său, două dansatore şi un coregraf, make-up artistul şi stilistul personal, precum şi un profesor de franceză ce o însoţeşte la majoritatea concertelor sale. Cinci membri din staff-ul Shakirei sunt vegetarieni, drept urmare din meniu nu vor lipsi preparatele de acest tip, cărora li se vor alătura iaurturile naturale, salatele (de roşii, castraveţi, ciuperci) şi dulciurile: prăjituri de casă, ciocolată neagră şi batoane dietetice.

 

Pregătirile pentru concertul de sâmbătă au intrat deja în linie dreaptă, Piaţa Constituţiei fiind închisă în vederea amenajării zonei de concert. Pentru construirea scenei, echipa de producţie a evenimentului a folosit echipament importat din Olanda, transportul acestuia şi al echipei necesitând 13 camioane de mare tonaj şi şase autocare.

Circulaţia va fi restricţionată în zona Piaţa Constituţiei din Capitală, începând de miercuri.

Concertul Shakirei este primul spectacol în aer liber pe care artista îl va susţine anul acesta în cadrul turneului "The Sun Comes Out". Parte din Emagic Summer Fest, evenimentul urmând să fie deschis Smiley şi Bosquito.

Întreaga parcare din faţa Palatului Parlamentului se va transforma într-un mic oraş ce va găzdui pe durata a câteva ore unul dintre cele mai aşteptate show-uri ale anului, prin urmare, în perioada 4 - 8 mai, în zonă se vor aplica şi o serie de restricţii de circulaţie după cum urmează: între 4 şi 8 mai, orele 07.00 - 23.00 se va restricţiona circulaţia rutieră pe banda I în alveolele de lânga Piaţa Constituţiei, între Bd. Libertăţii şi Bd. Unirii; începând cu data de 7 mai, orele 13.00 şi până pe 8 mai, orele 6.00, circulaţia rutieră va fi restricţionată pe Bd. Libertăţii între Calea 13 Septembrie şi Bd. Naţiunilor Unite, precum şi pe Bd. Unirii între Bd. "I.C. Bratianu" şi Piaţa Constituţiei.

Pe 7 mai, accesul publicului în zona de concert se va face începând cu orele 17.00, fie prin Bulevardul Libertăţii dinspre Calea 13 Septembrie, fie prin Bd. Libertăţii dinspre Naţiunile Unite, la fiecare dintre cele două porţi de acces urmând a fi amplasat şi un punct de vânzare a biletelor rămase disponibile. Accesul publicului în spaţiul de concert nu se va putea face dinspre Bd. Unirii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus