Marţi,
14.05.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Politia il cauta pe cel care a scris numele lui Avram Iancu pe un zid al Scolii Maghiare Medias

 

Poliţia Judeţeană Sibiu a deschis, marţi, o anchetă după ce pe un zid al Şcolii Maghiare "Istvan Bathory" din Mediaş a fost scris cu graffitti numele lui Avram Iancu.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, inspectorul Luciana Balteş, directorul Şcolii Maghiare "Istvan Bathory" din Mediaş a sesizat, marţi, Poliţia Mediaş că pe unul dintre zidurile şcolii a fost scris numele lui Avram Iancu.
"Directorul instituţiei de învăţământ a sesizat colegii de la Mediaş că pe unul dintre zidurile şcolii a fost scris numele lui Avram Iancu, cu graffitti. Deocamdată nu se cunoaşte autorul", a declarat corespondentului Mediafax Luciana Balteş.
Potrivit sursei citate, incidentul a fost surprins de camerele de luat vederi ale şcolii, dar imaginile sunt de proastă calitate şi nu a putut fi stabilită identitatea autorului.
"Pe imagini se vede că este vorba de un bărbat, dar identitatea lui nu a putut fi stabilită. În acest caz, se fac cercetări pentru că este vorba şi de o distrugere a unei clădiri publice", a declarat Luciana Balteş.
Poliţiştii din Mediaş au prelevat probe de la faţa locului şi încearcă să stabilească autorul şi să facă încadrarea juridică a faptei acestuia.
 
Foto: TV Nova Mediaș

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus