Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

GSP: Pustai se pregateste sa plece de la Gaz Metan

Antrenorul lui Gaz Metan Mediaş are mai multe oferte din Liga I, iar contractul său expiră la finalul acestui sezon.

Pustai a fost instalat pe banca tehnică a medieşenilor în 2007.

Aflat la final de contract cu gruparea medieşeană, tehnicianul Cristi Pustai a mărturisit că nu a primit din partea conducerii clubului nici o ofertă de prelungire a angajamentului.

"În mod normal am convenit să vorbim după jocul cu Steaua. Nu vreau să spun că nu se doreşte să continui la Mediaş, dar pînă acum nu am avut nici o ofertă de a prelungi contractul. Prima opţiune rămîne Gaz Metan, însă trebuie să vedem şi unde ne vom clasa. Nu pot ascunde nişte discuţii cu alte cluburi însă nu a fost vorba despre vreo ofertă concretă", a afirmat Pustai, citat de Gazeta Sporturilor.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

5 comentarii

relu

Acum 12 ani

Oare l-ar duce mintea sa intre pe mana lui Beeecali saun a lui Copos?
Raspunde

Victor

Acum 12 ani

Sper din tot sufletul ca Pustai sa ramana la Medias. Iar daca nu va fi asa sunt sigur ca singurul vinovat este Horoba. Clubul Gaz Metan Medias nici nu are nevoie de un asemenea om in conducere, se pot descurca si fara el, nu stiu de ce l-au adus. Dar daca va reusi sa scape de Pustai si sa isi aduca propriul antrenor, ar fi un meci pierdut pentru lideri mai vechi ai gruparii mediesene. Daca Ferguson a stat peste 20 de ani, de ce Pustai nu poate sta mai mult de 4, avand in vedere ca performantele sale au crescut de la an la an? Nu poate sta pt ca nu vrea Horoba, acest om este si cauza pentru care Mediasul nu mai joaca la fel de spectaculos ca inainte de venirea presedintelui de la Bistrita, cica el vrea rezultate nu spectacol, pt ca asa a fost invatat de Padureanu.
Raspunde

IO

Acum 12 ani

Ce ecuatie ar iesi. CFR, Patron Matematician, Antrenor Matematician, Presedinte doctor. Pe linga steaua.......... Ha.ha.... Ha!
Raspunde

cri

Acum 12 ani

Ar fi pacat sa plece. Probabil s-ar intampla ca si cu Unirea Urziceni dupa plecare lui Dan Petrescu.
Raspunde

Cindrea

Acum 12 ani

Nu pleaca cainele de la macelarie. Are salariu mare, la Medias nu se cere performanta, mai bine un loc caldutz, la anu stam capra iar la Steaua si Bistrita
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus