Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Bogdan Trif este propunerea PSD pentru Primaria Sibiu

PSD Sibiu a mai făcut un pas pentru pregătirea alegerilor locale. Social democrații au stabilit candidatul care se va lupta în sondaj cu propunerea PNL și PC pentru a candida la Primăria Sibiu. Sondajul comandat de PSD la nivelul municipiului SIbiu a arătat că Bogdan Trif este cea mai bună opțiune pentru această funcție. Celelalte variante: Marin Horațiu și Ovidiu Sitterli fiind în urma sondajului, sub fostul director al Agenției de Mediu Sibiu.
Bogdan Trif este fiul fostului democrat Petru Trif, primul primar al Sibiului după 1989. "Bogdan Trif urmează să intre acum în competiție cu candidatul ce va fi stabilit de PC și PNL. Este opțiunea noastră, să vedem în ce măsură se va impune în fața propunerii cu care va venia Alianța PC-PNL", a anunțat președintele PSD SIbiu, Ioan Cindrea.  


Planul de campanie al lui Trif este în acest moment cuprins în cinci puncte:


1. Introducerea unui sistem de colectare selectivă a deșeurilor
2. Construcția de locuințe pentru tineri
3. Reabilitarea și asfaltarea străzilor din cartierele mărginașe ale Sibiului
4. Sprijin financiar pentru sportul sibian și susținerea financiară pentru o echipă de fotbal de prima ligă
5. Construirea unei telegondole care să facă legătura între Curmătură și Păltiniș.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

21 comentarii

alex

Acum 12 ani

wow ... un tanar la primaria municipiului sibiu??? asta chiar e o veste tare!!! ... ce sa zic .. bafta ca ai nevoie!
Raspunde

sibianul

Acum 12 ani

Mai Bogdane, mult succes si sper sa castigi, chiar meriti. Sa faci din Sibiu un oras adevarat. Acuma imi este scarba sa-mi bag masina pe toate gropile neasfaltate si lucrarile lu SaSu! Mult succes!
Raspunde

vali

Acum 12 ani

e prea crud.
Raspunde

sasul hotz si bulangiu

Acum 12 ani

eu unul te votez, frate si mai conving cel putin cincizeci, desi nu sunt pesedist, dar m-am saturat de sasul hotz si bulangiu!
Raspunde

hi ho ha

Acum 12 ani

a inceput camapnia electorala?ec fain.inca unul care se va face de minune cand va castiga dinou johannis cu 80%.hi hi hi
Raspunde

hu,hu,hu

Acum 12 ani

nu o sa fie toata lumea inculta si analfabeta ca tine, fiindca asta este electoratul fidel lui Johannis: indobitocitii orasului!
Raspunde

Nelush

Acum 12 ani

:)))))), Bogdanele tata, nu-ti face inima rea, ai pierdut deja!
Raspunde

hi ho ha

Acum 12 ani

o mai lasi pe vaca de ma ta pe centura daca castiga al nostru dinou cu peste 80%?stiai k de erau toti la vot castiga al nostru cu 99%?hooooopaaaaaa mitica
Raspunde

Ulos

Acum 12 ani

Pai Trif a ajuns la mediu si in PSD datorita lui taticu. Si tot taticu prin Cindrea la-au pus director. Primar insa linge blide nu va ajunge.
Raspunde

pt. 92.229.14.229

Acum 12 ani

Ba sas infect, tu tastezi din Munchen, deci esti baronul Muncchausen! Bine ai spus cu \"al nostru\", da, Johannis este doar primarul sasilor, asa ca luati-l la voi in Germania fiindca si-a facut plinul pe spinarea romanilor si pe voi sasii din Germania sau astia de aici v-a facut cu case pe care nu le-ati avut neam de neamul vostru! Cat despre centura cred ca soru-ta mere pe aia a Munchenului la turcii autohtoni si tiristi la produs. Pe ma-ta Fraua din Turnisor am vazut-o ieri in piata la Cibin , vindea tarhon, cafea expirata si prezervative resapate din Oben.
Raspunde

roman care-i voteaza pe sași

Acum 12 ani

Pe vremuri, cand in Roamnia traiau oameni de valoare,cu caracter si coloana vertebrala ,cu educatie si de bun simt,„doctrina politica si partidele ” se mosteneau din generatie-n generatie!! normal,firesc,elegant ! acum.......tata este le un partid,fiul la altul,apoi schimba locurile si/sau migreaza cu nonsalanta ,in functie de ”vacanța”locului eligibil si exclusiv in raport de oportunitatile de parvenire! concluzile sunt multe si definnitorii pentru NOI ROMANII!
Raspunde

pt. 11

Acum 12 ani

Lasa vrajeala, ca ai IP de Bucale , asa ca voteaza cu sasul Vanghelie si ciocul mic!
Raspunde

Victor

Acum 12 ani

Eu cred ca ar fi benefica o schimbare, asta pentru a mai simti ca e democratie. Inca nu ma pronunt, m-am saturat de Johannis, dar totusi vreau sa vad care sunt celelalte variante. Daca ma va convinge un candidat ii voi da votul, dar cred ca Johannis ar fi bine sa ia o pauza, macar 4 ani. Aceasta pauza ar fi benefica pt oras, deoarece in momentul in care iei tot 80% ti-o cam iei in cap si nu mai faci mare lucru. Chiar daca va castiga Johannis sper sa aiba maxim 60%.
Raspunde

Sibian

Acum 12 ani

Johannis, sa fim cinstiti, nu are deocamdata contracandidati redutabili...el a schimbat totalmente fata Sibiului, de ce sa nu recunoastem? Sibiul a devenit ceea ce este datorita lui. Ce a facut Romeo Trifu, tatal lui Bogdan Trifu pentru Sibiu, va mai amintiti?...nimic...asa ca, tovarase Cindrea, cu tot respectul, inca odata vei dovedi ca tu faci cartile, si pierzi pe mana ta...
Raspunde

pt. Sibian

Acum 12 ani

La scoala hitlerista de propaganda nu va invata mai nimic, slab! Pentru a vedea de ce este capabil cineva, trebuie lasat sa ocupe postul, fiindca nici Johannis nu s-a nascut primar, iar in fisa postului nu scrie ca primarul este obligatoriu sa provina din invatamant. Petre Trif nu are absolut nici o legatura cu Romeo Trifu, care a fost presedinte la CJ, nu primar! Asa ca, tovarase sibian, esti un propagandist sasofil de doi bani. Unde mai pui ca locuiesti si in Tg. Jiu, jud. Gorj... sibian pe draq!
Raspunde

Alexandru

Acum 12 ani

mult succes avem nevoie de un tanar la primarie ... un tanar de perspectiva care are viziune. el este esingurul care poate schimba ceva si care poate face ceva frumos din acest oras in care si-a impus dictatura un om fara coloana vertebrala ... VOTATI UN ROMAN ADEVARAT
Raspunde

pt 10

Acum 12 ani

retardatule de mitic vila hermmani si hermannstadt nu sa infiintat nici de ai tai si nici de ,,escu,,.cine nu respecta istoria nu se respecta nimic.oricum ce istorie invatati voi e falsificata de mitici sa se dea eroi si martiri.spune danke mai bine retardatule ca de nu erau sasii si in primul rand maghiarii si acuma umblai in ,,leginsi,, albi.oferta cu ma- ta inca mai este valabila.ai curaj?.........hi ho ha
Raspunde

pt. 17

Acum 12 ani

Iar tu, sasalau imputzit din Munich? ce te mai f..e grija cine o sa fie primar in Sibiu. Stai dracului acolo unde ai ales sa traoesti si lasa-ne in pace. Nu faci tu ordine in tara noastra, venetic nenorocit! Hi, ho,ha, sas cu sarma-n nas, asa grohaiti voi porcii!
Raspunde

hi ho ha

Acum 12 ani

felicitari pt. raspunsul promt.in maxim 15min raspunzi.sarucl de tine cine te o fii pus sa stai de panda zii si nopate.deci cicul mic nepot de ienicer .oricat venin arunci aici pe net nu rezolvi nimica.a ti mai dat odata pantalonii jos odata cu intrarea in U E(pe usa din dos in rol de slugi pe salarii de nimic si piata de desfacere),dupa ce v au traso,romanii cateva sute de ani,maghiari peste 1000 de ani,turci peste 400de ani si asa mai departe.deci care e tara voastra?inca 10 ani si platiti si chirie in romania daca nu va expulzeaza francezii si nemtii in congo unde nu ve ti avea probleme pt ca au aceeasi infrastructura si rapiditate.hi ho ha
Raspunde

true

Acum 12 ani

Interesant ca propaganda pro–Johannis si totodata antiromaneasca, pe toate site–urile sibiene este dusa de indivizi stabiliti in Germania (se vede dupa I.P.–uri), probabil sasi plecati din Romania, care au injurat la greu tara din care au plecat in fatza autoritatilor vest–germane si mai putin pe Ceausescu. Acestia incearca sa influenteze deciziiile electoratului sibiana, cel care este singurul in masura sa–si decida viitorul.
Raspunde

pt true

Acum 12 ani

Scuza-ma true , dar se pare ca nu ti-ai luat medicamentele in dimineata asta.Cere-le de la persoana cu halat alb care vine la tine din cand in cand!Inca nu ai realizat ca mai sunt si romani ce studiaza in Germania?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus