Vineri,
27.01.2023
Innorat
Acum
-0°C

Doliu la ULBS si Teatrul National "Radu Stanca"

Dascălul, scenograful şi graficianului Bogdan Marţian Pascu s-a stins astăzi din viaţă.

Cadru didactic la Facultatea de Istorie şi Patrimoniu a Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu, scenograf la Teatrul „V.I.Popa” Bârlad, la Teatrul „Valea Jiului” din Petroşani şi la Teatrul „Radu Stanca” Sibiu, director artistic la Casa de presă şi editură „Transpres” Sibiu, cu un portofoliu numeros de grafică şi ilustraţie de carte şi revistă, Marţian Bogdan Pascu şi-a dedicat întreaga viaţă artei.

În mai 1995, când universitatea sibiană primea numele ilustrului scriitor şi filosof Lucian Blaga, a donat Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu lucrările din expoziţia „Germinaţii”, lucrări care se regăsesc astăzi în Sala Senatului de la parterul sediului rectoratului. 

Conducerea ULBS transmite sincere condoleanţe familiei îndurerate, şi fie ca Dumnezeu să aşeze sufletul său în rândurile celor drepţi.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

doinagabriela

Acum 11 ani

Dumnezeu sa-l odihneasac
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus