Miercuri,
01.12.2021
Cer Senin
Acum
3°C

Tursib emite legitimatii speciale pe perioada Festivalului de Teatru

În cinstea Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, societatea de transport Tursib va scoate la vânzare legitimații speciale de călătorie. Pe lângă faptul că vor fi branduite cu imagini din cadrul spectacolelor de teatru, legitimațiile vor avea prețuri speciale, de 18 lei pentru toate cele zece zile ale FITS (27 mai – 5 iunie), și vor putea fi folosite fără a avea un număr limitat de călătorii sau trasee.
În mod normal, cu 18 lei, de la Tursib pot fi achiziționate legitimații de călătorie valabile timp de șapte zile (număr nelimitat de călătorii).

Gratuit pentru spectatori

Tursib va asigura anul acesta transportul gratuit al spectatorilor către locaţiile outdoor unde se desfăşoară spectacole din cadrul Festivalului. Plecarea se va face din staţia de la Teatru, spectatorii urmând să fie transportaţi gratuit spre Cisnădioara, Muzeul Astra, Hotel Libra, hala Simerom etc.
În plus, cei peste 200 de organizatori şi voluntari români şi străini care vor lucra în staff-ul Festivalului vor beneficia de transport gratuit, pe perioada festivalului.

Tramvaiul, decor pentru două spectacole

Tramvaiul Sibiu – Răşinari va fi folosit anul acesta ca decor scenic pentru două spectacole. Dacă până anul trecut spectacolul „Un tramvai numit Popescu” a consacrat tramvaiul din Sibiu ca decor inedit pentru o manifestare culturală, anul acesta Festivalul propune un al doilea spectacol în acest decor: „Ispita Cioran”.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus