Luni,
28.11.2022
Partial Noros
Acum
7°C

Caii au luat startul la “Marele Premiu al Municipiului Sibiu"

Timp de trei zile, la Baza Hipică din Sibiu, se va desfăşura Concursul Naţional de Sărituri peste Obstacole “Marele Premiu al Municipiului Sibiu”. Concursul a început astăzi, cu o probă pentru copii, amatori şi debutanţi. Echipa sibiană este compusă din Bucur Ionel, Ilioi Rau, Comşa Mădălina şi Ţincu Ioan, care vor concura la premii din mai multe categorii. În concurs au fost înscrişi 120 de cai de la cluburi precum Steaua, Dinamo, Bacău, Timişoara, Harghita şi Suceava. ”Numărul cailor prezenţi la start dovedeşte valoarea concursului. Noi sperăm ca sportivii CSM să câştige cât mai multe medalii, să avem un public cât mai numeros, iar dacă reuşim, poate în iunie organizăm tot aici la Sibiu şi Cupa României” a declarat Dan Magoş, reprezentantul Autorităţii Naţionale pentru Tineret şi Sport CSM Sibiu. Cele mai aşteptate curse sunt Premiul C.S.M Marele Premiu al Municipiului Sibiu şi Premiul Con-a Grand Prix România. Organizatorii concursului - Federaţia Ecvestră Română, Autoritatea Naţională pentru Tineret şi Sport CSM Sibiu, oferă câştigătorilor premii în valoare de 30.000 de lei. Grand Prix va fi premiat cu 5.000 de lei, iar Marele Premiu al Municipiului cu 2.500 lei.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

2 comentarii

Ecvestria - Varlaam

Acum 11 ani

Succes Ionele!
Raspunde

un sibian

Acum 11 ani

cum se face ca aflam de aceste evenimente cand sunt in plina desfasurare , sau chiar dupa ce s-au terminat? Chiar nu se pot anunta astfel de evenimente din timp ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus