Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
15°C

Christina Aguilera, pasionata de jocuri video

Cântăreaţa americană Christina Aguilera a declarat că adoră jocurile video clasice şi că nimeni nu o poate învinge când joacă la ea acasă, unde are un mini-aparat de jocuri.

"Sunt o mare iubitoare de jocuri. Am un mini-aparat de jocuri la mine acasă, dar este cu jocuri clasice, precum «Donkey Kong» şi «Mario». Deţin recordul la toate. Toţi prietenii cărora le plac jocurile vin la mine acasă şi încearcă să îmi depăşească scorul şi eu devin competitivă. Sunt numărul unu la «Galaga»", a declarat vedeta, citată de femalefirst.co.uk.

Artista în vârstă de 30 de ani, care are o relaţie cu asistentul ei, Matt Rutler, are mai mulţi fani care şi-au făcut tatuaje pentru a-i aduce un omagiu vedetei. "Este atât de draguţ, este foarte măgulitor. Nu ştiu ce să spun când le văd. Mereu mă simt ciudat", a mai spus Aguilera.

Cântăreaţa crede, de asemenea, că va fi imortalizată într-un joc numit "Trivial Pursuit", din cauza gafei comise la Super Bowl, când a uitat cuvintele imnului american pe care îl intona.

"În seara aceea, am ştiut că am devenit o întrebare în jocul Trivial Pursuit - «în 2011, ce cântăreaţa a uitat versurile» - Dar am râs pe seama acestui lucru şi am trecut peste. Te ridici din nou şi le dovedeşti celorlaţi şi ţie însuţi că eşti mai puternic", a mai spus vedeta.

Anul 2010 a fost unul plin de evenimente pentru Christina Aguilera, care s-a despărţit de soţul ei, Jordan Bratman, în octombrie, ieşind în public cu noul iubit, Matt Rutler, o lună mai târziu. Tot în noiembrie, Aguilera a primit o stea pe bulevardul celebrităţilor din Los Angeles - Hollywood Walk of Fame. Totodată, ea s-a bucurat de critici favorabile pentru primul ei rol principal într-un film, putând fi văzută alături de Cher în "Burlesque: Vis împlinit".

Christina Aguilera a depus actele pentru divorţ în octombrie 2010, iar divorţul celor doi a fost finalizat la mijlocul lunii februarie. Aguilera şi Jordan Bratman au împreună un fiu în vârstă de trei ani.

Aguilera, care a devenit celebră cu hitul "Genie in a Bottle", a câştigat patru premii Grammy, un Latin Grammy şi a vândut peste 46 de milioane de albume pe plan mondial.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Pac-Man

Acum 12 ani

Galaga este un joc retro superb, trebe sa tragi in niste aratari care se usureaza peste tine. Cine are scorul mai mare sta deasupra la partida de futai de dupa joc.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus