Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Distractiv: Prefectul si-a facut cont pe Facebook. Plictisitor: Militeaza impotriva etnobotanicilor

Prefectul județului, Horaţiu Răcuciu și-a făcut cont pe Facebook, pentru a fi mai aproape de opiniile tinerilor din Sibiu. Prima activitate: a început o campanie împotriva consumului de etnobotanice, numită 'M.A.N.I.F.E.S.T.', spune el, la sugestia liceenilor sibieni. ”Am avut discuţii cu elevii de liceu şi am văzut că au o mare deschidere la tehnica modernă, la Facebook”, a spus Răcuciu, care a recunoscut că, seara, peste program, mai intră pe acest site de socializare.
Acesta a menţionat că va lansa şi un film pe Internet, prin care doreşte să lupte împotriva consumului de etnobotanice, informează Agerpres.
Prefectul a precizat că el, împreună cu angajaţii săi, au realizat filmul şi pagina Facebook, cu resurse proprii, fără să cheltuiască bani din buget.
M.A.N.I.F.E.S.T. este prescurtarea de la ”Mai Atent! Neglijenţa şi Indiferenţa Fac din Etnobotanice Stăpânul Tău”, care este o campanie de informare asupra pericolului consumului de etnobotanice. Prefectura sibiană are şi ea o pagină separată de Facebook.
În municipiul Sibiu mai există doar trei magazine care comercializează etnobotanice, după ce alte cinci au fost închise în urma controalelor din ultimele cinci luni. Inspectorii de la Protecţia Consumatorilor şi Garda Financiară i-au amendat cu 133.600 lei de la începutul anului pe patronii magazinelor de etnobotanice.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus