Sâmbătă,
28.05.2022
Acum
0°C

Scoala Nr. 24 l-a avut ca oaspete pe vice-ambasadorul Israelului

Vice-ambasadorul Israelului Arezoo Hersel a acceptat invitaţia Şcolii Nr. 24 din Sibiu şi a făcut o vizită elevilor, care l-au aşteptat cu dansuri tradiţionale româneşti şi cantece în limbile română, ebraică şi engleză. Diplomatul israelian a asistat la lecţii educaţionale demonstrative în problematica comemorării Holocaustului, care au inclus prezentări de proiecte, dramatizări din jurnalul Anei Frank şi vizionarea scenetei “Salvarea lui Hanaleh”, pusă în scenă cu sprijinul artistei Raluca Raduca de la Teatrul Gong. „Am avut plăcerea şi onoarea de a vizita această şcoală şi de a răspunde la întrebările copiilor care învaţă despre Holocaust. Vă doresc mult noroc în susţinerea acestor programe despre Holocaust, pentru că acesta reprezintă una dintre cele mai importante teme din care copiii pot învăţa despre toleranţă” a declarat Arezoo Hersel. La rândul său, directorul Mihai Frîncu a pledat pentru înfrăţirea cu o unitate de învăţământ din Israel. „Ne dorim ca următorul pas să îl fie această înfrăţire, avand în vedere că în Şcoala nr.24 învaţă peste 400 de elevi entuziaşti, bine educaţi şi inteligenţi, sub îndrumarea unui corp profesoral de excelanţă. Împreună putem afla mai multe despre aceste momente din istoria umanităţii şi cum pot fi ele evitate pe viitor” a mai spus Mihai Frîncu.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

2 comentarii

Catre dl. Francu

Acum 10 ani

Daca esti evreu, continua si fa o scoala evreiasca. Vei primi bani si daca vei avea doar 2 elevi. Daca esti roman, lasa-te ! Esti prea lingau cu evreii ! De ce te vinzi lor? Istoria romanilor este marginalizata, iar tu, in loc sa organizezi manifestari de istoria romanilor, le tot bagi copiilor in cap ce criminali au fost bunicii si strabunicii lor. Mai lasa gogoritele, Francule, esti penibil si coada de topor!
Raspunde

Frîncu Mihai

Acum 10 ani

Me doare fix la plua de parerea prostimii. Io sunt la putere, io mananc, io ma mictionez peste voi toti cu pishat. Important e sa-mi fie mie bine buey saracilor.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus