Vineri,
01.07.2022
Fulgere Cu Ploi Usoare
Acum
23°C

O femeie in coma si patru barbati cu fracturi, in urma unui accident pe DN1

O femeie este în comă şi patru bărbaţi sunt internaţi cu mai multe fracturi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, după ce o maşină a intrat pe sensul opus joi, pe DN1, între localităţile Săcel şi Sălişte, ciocnindu-se de un alt automobil care circula normal, conform purtătorului de cuvânt al spitalului, Raluca Puşcă.

Persoana aflată în starea cea mai gravă este o tânără de 28 de ani, din Argeş, care a ajuns la spital, în comă, cu un traumatism cranio-cerebral, fiind internată în Secţia Clinică Chirurgie ATI,, transmite Agerpres.
Aproape la fel de grav este şi cealaltă persoană aflată în maşina înmatriculată în judeţul Argeş, un bărbat care a fost operat de urgenţă, având şi el un traumatism cranio-cerebral grav şi un traumatism abdominal, dar şi piciorul stâng rupt.
Ceilalţi trei bărbaţi răniţi în accident, doi din Sălişte şi unul din municipiul Sibiu, se află internaţi în Secţia Clinică de Ortopedie-Traumatologie, cu multiple fracturi la picioare. Unul din ei, un bărbat de 63 de ani a fost operat şi el de urgenţă, având ambele picioare rupte. 
Accidentul de pe DN1 s-a petrecut la o zi după ce autorităţile locale anunţaseră că, în zona Sălişte, marcajul rutier a fost refăcut, în aşa fel încât să existe mai mult spaţiu pentru şoferi.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus