Vineri,
09.12.2022
Innorat
Acum
9°C

Miercuri incep Feeric Fashion Days

Săptămâna viitoare, Piaţa Mică va fi gazda celui mai mare festival de modă organizat la Sibiu,  în acest an. Colecţii vestimentare, coafuri şi machiaje de excepţie, expoziţii, muzică live, show-uri de animaţie şi efecte pirotehnice sunt ingredientele celei de-a patra ediţii Feeric fashion days - un spectacol de modă grandios, ce aduce laolaltă designeri renumiţi şi debutanţi, artişti şi invitaţi speciali. Organizatorul festivalului, Mitichi, are alături, în acest an, ca partener principal, Grupul Boromir. Show-ul este susţinut de Radio Zu.

Anul acesta, Feeric fashion days debutează pe 22 iunie, cu ziua porţilor deschise. Jurnaliştii pot afla toate detaliile legate de acest eveniment în timpul unei conferinţe de presă ce va începe la orele 12, la Atrium Classic Cafe. Două ore mai târziu, este programat un casting, însoţit de proba costumelor, la Centrul Habitus. De la orele 19, Habitus va fi şi gazda workshop-ului “Corsetul - numitor comun între atunci şi acum”, susţinut de studenţii secţiei de design vestimentar din cadrul Facultăţii de Istorie şi Patrimoniu a Universităţii Lucian Blaga Sibiu. La orele 20, în sala de expoziţii a Primăriei, se dă startul vernisajului unei expoziţii de fotografie de modă. Prima zi se încheie în aceeaşi locaţie în care a început - Atrium -, cu piesa de teatru “Eu sunt două femei”, de la orele 22. Costumele protagonistelor poartă semnătura sibiencei Antonia Giurgiu.

Al doilea act din Feeric fashion days 2011 începe la orele 19, în Sala Oglinzilor de la Forumul German, cu o prezentare a colecţiei Antonia Giurgiu. Încălţămintea Donatella va completa reţeta unei seri reuşite. În prima parte a Galei Feeric, invitaţii vor avea ocazia să admire colecţiile Norina ST, Vika Gorenco, Sorana Darclee, Daniela Ciucă, Sandra Chira, coafurile exipei mixte Luciano si Foarfeca de Aur din Cluj Napoca, şi machiajele Biancăi Grabcev(Salon Yssima). Show-ul începe la orele 21, în Piaţa Mică. După orele 23, Liquid The Club este pregătit pentru un Afterparty “fierbinte”.

Încălţămintea Donatella deschide şi ultima seară a mini-festivalului. De această dată, va însoţi colecţia Lucian Rusu. Evenimentul este programat la Moara Boromir, de la orele 14. Gala Feeric - partea a doua, se va bucura de prezenţa colecţiilor Catinca Roman, A&S Negulescu, Natalia Vasiliev, Rue des Trucs, Katveen. Luciano asigură coafurile, iar echipa Salonului Yssima coordonata de  Bianca Grabcev are în grijă machiajul. Locaţia este aceeaşi - Piaţa Mică -, la fel ca şi ora - 21. Amfitrionul petrecerii de inchiderea a festivalului rămâne clubul Liquid

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus