Joi,
29.07.2021
Cer Senin
Acum
21°C

USL Sibiu se intoarce la popor. Cu voia FDGR

Consilierii județeni ai USL au demarat astăzi acțiunea prin care vor să-i întrebe pe sibieni dacă doresc sau nu regionalizare. ”Ne întoarcem la popor, o expresie atât de des invocată, în alte prilejuri, este indispensabilă și condiționează orice protecție pe tema reorganizării administrative a României”, a explicat demersul consilierul județean al PSD, Adrian Besoiu. ”Ce doresc cetățenii din Județul SIbiu? La această întrebare nu pot răspunde decât cei care au identitatea istorică teritorială, conștiința apartanenței regionale și legitimitatea răspunsului. Într-un cuvânt, locuitorii Județului Sibiu”, se arată în expunerea de motive a proiectului de hotărâre privind organizarea referendumului local pentru consultarea cetățenilor din județul Sibiu privind desființarea județului.

Consilierii USL propun un proiect de hotărâre prin care se cere organizarea unui referendum la nivelul județului, la care siienii să răspundă dacă sunt de acord sau nu cu desființarea județului Sibiu. Pentru ca acest proiect să fie adoptat de Consiliul Județean Sibiu, este nevoie de încă cinci voturi ale consilierilor FDGR ori PD-L. ”Am vorbit de dimineață cu domnul președinte Martin Bottesc și dânsul ne-a promis că ne susține în acest demers. Asta nu înseamnă că vor vota consilierii FDGR acest proiect. Vor discuta probabil în interiorul Forumului și vor lua o decizie”, a explicat consilierul PNL Gheorghe Nicolaescu.

 

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

un sibian

Acum 10 ani

Care consilier judetean PNL Eugen Nicolaescu, asta nu e fostul ministru al Sanatatii ?! Sau ai vrut sa spui Gheorghe Nicolaescu ... Vai de capul tau dl Bratu, da incompetent mai esti ...
Raspunde

Siegfiried Vulcanescu

Acum 10 ani

USL, dar si intreaga clasa politica (USL+FDGR+UDMR+PDL+toti politicienii independenti) trebuie sa se intoarca cu fata la popor, la alegatori. Pentru inceput trebuie doar sa ingenuncheze si sa ne faca suctiune la aparatul de reproducere. Caraghiosilor!
Raspunde

kla

Acum 10 ani

sunt de acord
Raspunde

Zsigmond Bathory

Acum 10 ani

Alin Bratu ești un diletant de 2 bani. Ru-și-ni-că!
Raspunde

ioio

Acum 10 ani

Vezi ca ti-am facut post si lacelalant articol cu \"siienii\" nu stiu zau cum detlasa sa mai scri aricole fara sa te duca sa iei ceva meditatii de gramatica elementara... daca ar fi prima data as/am intelege, dar la tine Mister Bratu este ceva perpetu !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus