Marţi,
26.01.2021
Innorat
Acum
1°C

Banal: Inna dezbracata de cateva femei in noul videoclip - VIDEO

Inna a lansat recent un nou videoclip, pentru piesa "Club Rocker", iar unele imagini sunt extrem de provocatoare, artista fiind dezbrăcată de câteva femei.

În videoclip artista participă la o cursă de maşini şi chiar învinge un bărbat în competiţie, după care asistă la o luptă între bărbaţi.

Cântăreaţa în vârstă de 24 de ani apare îmbrăcată sumar, iar la un moment dat este chiar ajutată de câteva femei să se dezbrace pentru a-şi schimba ţinuta.

Îmbrăcată într-o ţinută neagră cu paiete, Inna cântă în faţa unei cuşti în care se află un leu.

Cântăreaţa în vârstă de 24 de ani, pe numele real Elena Alexandra Aposteanu, este considerată un fenomen pe scena muzicii dance, cucerind, în foarte scurt timp, cluburile din Europa şi Orientul Mijlociu. În doar doi ani, Inna a devenit un nume important în întreaga Europă, iar piese precum "Hot", "Amazing" şi "Deja Vu" au ajuns pe primele locuri în topurile muzicale internaţionale.

 

Inna este primul artist român care s-a situat pe poziţia întâi într-un top realizat de celebra revistă americană Billboard, iar anul trecut a câştigat cinci premii la Romanian Music Awards. Ea a fost recompensată cu un disc de platină în Franţa, pentru vânzarea a 100.000 de unităţi ale albumului "Hot", dar şi cu un disc de aur în Olanda, pentru 25.000 de unităţi vândute ale aceluiaşi material discografic.

În decembrie 2010, Inna a primit European Border Breakers' Award (EBBA), distincţie acordată artiştilor noi pentru succesul obţinut cu primul album lansat.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus