Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Teatrul Gong, de inchiriat

530 de lei, pe oră, va costa închirierea sălii de spectacole de la parterul Teatrului Gong, instituție recent transferată în subordinea Consiliului Local Sibiu. Membri acestui for sunt chemați, joi, să adopte cuantumul chiriei pentru diferitele spații publice ale Teatrului.
Dacă sala de la parter, are 186 de scaune și va fi închiriată cu 530 de lei pe oră, sala de spectacole de la etaj, cu 190 de scaune, va avea un preț de 525 de lei pe oră, chiriile fiind calculate în funcție de dotările sălilor, de consumul de energie, precum și în funcție de personalul necesar pentru tehnica de scenă.
Sala studio, în suprafață de 90 de mp, va putea fi închiriată de doritori cu 100 de lei pe oră de folosință, iar foaierul, de 120 de mp, cu 197 de lei, pe oră.
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 286

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus