Vineri,
03.05.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Calificarea se joaca la Sibiu! Sageata Navodari – Vointa Sibiu scor 0 la 0

CSU Voinţa Sibiu a făcut un pas mare astăzi la malul mării, plecând neînvinsă de pe terenul Săgeatei Năvodari şi având acum prima şansă la calificarea în Liga I.

Meciul a unul destul de echilibrat, cu câteva ocazii la ambele porţi. Cea mai controversată fază a meciului a avut loc în minutul 80 când gazdele au cerut vehement penalty în urma unei acţiuni în care jucătorul Marius Jianu a căzut în careu, acuzând atacul portarului sibian.

Arbitrul partidei a fost celebrul Alexandru Tudor, acesta judecând că nu a fost fault în careu.

"După ce se va uita la reluare, Tudor să se uite şi în ochii mei, aşa cum m-am uitat eu în ochii lui. Meritam victoria, dar ne-a fost refuzată", a declarat Aurel Şunda, tehnicianul Năvodariului, citat de Liga2.ro

 

De partea cealaltă, conducătorii echipei sibiene se întorc acasă destul de muţumiţi, înainte de partidă aceştia declarând că ar fi mulţumiţi să plece neînvinşi de la Năvodari.

Returul va avea loc miercuri, cu începere la ora 18.00, pe stadionul municipal din Sibiu. Toată lumea speră ca stadionul să fie plin. Biletele au fost puse în vânzare şi costă 10 lei.

Foto: Gsp.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

tudor

Acum 12 ani

am avut noroc cu tudor! daca era un meci steaua-dinamo! era circ national! 11 metri clar!
Raspunde

CipSB

Acum 12 ani

E mai frumos asa,am invatat si noi cum se face sa ajungi in liga1!Hai Vointa Sibiu!!!!
Raspunde

fan fcm tg mures

Acum 12 ani

hai sibiu stiu ca puteti fortza fc sibiu va asteptam in liga 1 cu bratele deschise fortza sibiu fortza ardealul!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus