Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

21 de persoane din Copsa Mica,evacuate dupa surparea unei portiuni din strada pe care locuiesc

 Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu au început, duminică după-amiază, evacuarea a 21 de persoane din localitatea Copşa Mică, după ce strada pe care acestea locuiesc s-a surpat pe o porţiune de aproximativ 20 de metri din cauza ploilor din ultima perioadă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Sibiu, Laurenţiu Anastasiu, o porţiune din strada Dealului din localitatea Copşa Mică, stradă care nu este asfaltată sau pietruită, s-a surpat duminică după-amiază pe o lungime de aproximativ 20 de metri, transmite corespondentul Mediafax.
"Este o stradă de pământ care s-a surpat din cauza ploilor din ultima perioadă. În prezent în Copşa Mică nu plouă şi nu a plouat în ultimele 24 de ore, dar s-au înregistrat în ultima perioadă căderi importante de precipitaţii, iar strada s-a surpat pe o lungime de aproximativ 20 de metri. Sunt la faţa locului specialiştii în construcţii care au evaluat riscul de prăbuşire al unor locuinţe din zonă", a declarat corespondentului Mediafax Laurenţiu Anastasiu.
Potrivit acestuia, în urma evaluării s-a luat decizia evacuării a 21 de persoane din opt locuinţe din zona afectată de alunecarea de teren.
"Persoanele vor fi evacuate la rude, iar bunurile acestora vor fi duse la Liceul «Nicolae Teclu» din localitate", a mai spus Laurenţiu Anastasiu.
El a precizat că reprezentanţi ai Inspectoratului de Stat în Construcţii şi ai societăţii de furnizare a gazului se află la faţa locului pentru a evalua situaţia şi a lua măsurile care se impun pentru a nu apărea probleme la locuinţe sau la sistemul de furnizare a gazului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus