Miercuri,
23.06.2021
Partial Noros
Acum
22°C

Bac-ul la Sibiu: 99,12 la suta, cel mai mare procent de promovabilitate

Colegiul Național „Samuel von Brukenthal” din Sibiu are cel mai mare procent de promovabilitate la examenul de bacalaureat din tot județul Sibiu: 99, 12%. La polul opus se află Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară „Terezianum",cu  un procent de promovabilitate de doar 10,32%.
În Sibiu, promovabilitatea la examenul de bacalaureat este de 53, 8%, cu aproape zece procente mai mică decât cea de la examenul de anul trecut.   
Cel mai mare procent de promovabilitate a fost obținut în Colegiul Național „Samuel von Brukenthal” – 99, 12%. Din cei 115 candidați, 113 au promovat Bacalaureatul, unul a fost respins, iar celălalt nu s-a prezentat. Pe locul doi se situează Colegiul Național „Octavian Goga”, cu un procent de promovabilitate de 99, 06%, iar pe locul al treilea regăsim Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”, cu un procent de 95, 34%.
Pe ultimele locuri se află Grupul Școlar Automecanica Mediaș, unde au promovat 11, 60 la sută dintre elevi, Colegiul Tehnic „Cibinium”, cu un procent de promovabilitate de 11,29 la sută, și Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară „Terezianum”, unde procentul a fost de doar 10, 32 la sută.
Elevii picați sau nemulțumiți de notele obținute la examenul de bacalaureat au putut să depună contestații la centrele de examinare, până astăzi la ora 12.00

 

Comentarii

9 comentarii

Georgescu

Acum 9 ani

Bruk, Goga, Lazar.......Merita tot respectul, in primul rand elevii si in al doilea rand cadrele didactice. Sunt o sumedenie de profesori foarte buni in SB. Trebuie sa incurajam performanta. De 3ori Bravo!
Raspunde

o colega

Acum 9 ani

prost articol... inteleg ca esti practicant dar nu merge asa... sper sa nu vada acest articol Doamna David Anca
Raspunde

Petruț

Acum 9 ani

@o colega „Orice articol publicat este un articol bun” - vorbe spuse de doamna David la unul dintre seminarii. Îți mulțumesc pentru opinia ta, încurajez pluralismul de opinie, dar consider mesajul tău ca fiind unul răutăcios. Poate dacă îți spuneai numele, puteam să-ți înțeleg punctul de vedere și intențiile care au stat la baza formulării comentariului. Cum nu știu cu cine discut, prefer să pun punct aici.
Raspunde

colega

Acum 9 ani

Petrut, ramai tot prostut. doar pentru ca imi esti simpatic iti mai dau o sansa si in marinimia mea te las sa-i sugi pulea lui barbatu-meu.
Raspunde

Joe fiul lui Goe

Acum 9 ani

Orice articol publicat este un articol bun pentru ca tu esti platit la cuvant... Dar poate banii i-ai baut cu prietenii si atunci se anuleaza.
Raspunde

Petruț

Acum 9 ani

@Joe astea-s simple supoziții. Te asigur că greșești. Eu am venit cu un citat din însuși autoritatea supremă invocată de „colega mea”, iar „ea” a venit cu injurii. Discuția se termină acolo unde începe prostia și mârlănia. Sau na, așa îmi impune mie filtrul personal, sistemul de valori etc.
Raspunde

Odin

Acum 9 ani

Bravo profesorilor si elevilor din SB (pentru ca realizarea e comuna)!
Raspunde

Georg Schoenpflug von Gambsenberg

Acum 9 ani

CORRIGENDA: PROCENTAJ de promovabilitate, pentru ca sunt mai multe PROCENTE. Procent=1%... Am mai scris-o inca o data aici in Turnul Sfatului. Daca Limba MATERNA va este vitrega si STRAINA, cum va descurcati cu limbile cu adevarat straine? Nationalitatea si patriotismul se dovedesc nu prin steaguri fluturate si declaratii, ci printr-o limba ingrijita, corecta, aleasa... Mai ales in PUBLIC si SCRIS... Georg Schoenpflug von Gambsenberg
Raspunde

Georg Schoenpflug von Gambsenberg

Acum 9 ani

CORRIGENDA 2: Tot autorul, la comment. 6. replica... Habar nu are de flexiunea pronumelui si acorduladjectivului de intarire..ceea ce se invata normal in clasa a V-a... Dau citat: Eu am venit cu un citat din INSUSI AUTORITATEA suprema invocata[...] Autoritatea fiind feminin, corect ar fi fost INSASI, deci INSASI AUTORITATEA...desi constructia este barbara.... Observ tot mai mult ca la Facultatea-de-Barfe-si Alte-Helea-Aici-Dupa-Colt de la Onor. ULBS Limba Romana este sistematic terfelita. Probabil este sistem. DAR..cum naiba ati trecut prin liceu? Si la asa-zisul Bacalaureat? In anii 60\' ai sec. XX ati fi fost trantiti cu brio la examenul de absolvire gimnaziu..iar daca ati fi scapat totusi, la eventuala incercare de admitere in liceu, deci cu EXAMEN de ADMITERE, 8-14 Persoane/Loc, ati fi fost trantiti cu brio...n-ati fi intrat nici macar la Liceul Agricol. Georg Schoenpflug von Gambsenberg
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus