Vineri,
07.05.2021
Innorat
Acum
18°C

Nemultumiti ca nu si-au luat salariile s-au razbunat pe masina patronului

În urma unei sesizări telefonice primite, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Sibiu s-au deplasat ieri, la sediul unei societăţi comerciale din municipiul Sibiu, unde administratorul firmei reclama un conflict de natură salarială cu angajaţii săi.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au identificat 10 angajaţi ai societăţii şi 4 reprezentanţi ai acesteia. Administratorul societăţii este cetăţean străin.

"Între cele două părţi s-a produs un conflict ce a avut la bază drepturile salariale ale acestora, conflict în urma căruia a rezultat distrugerea a 3 geamuri ale autoturismului ce aparţine administratorului societăţii", explică Luciana Balteş, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu.

La Poliţia Municipiului Sibiu au fost depuse două reclamaţii, una privind distrugerea autoturismului iar alta pentru loviri şi alte violenţe, unul dintre angajaţi formulând plângerea împotriva unui reprezentant al acestei societăţi.

Cercetările în acest caz sunt continuate de către poliţiştii de proximitate în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor aspectelor legate de acest eveniment.

Comentarii

8 comentarii

este abia inceputul

Acum 9 ani

Modificarile aduse la Codul Muncii au redus drastic drepturile salariatilor asa incat daca pana acum unii patroni faceau abuzuri sa vedeti ce va fi de acum incolo cand patronii au drepturi mult mai mari
Raspunde

un sibian @ 1

Acum 9 ani

ce bine stii tu...acum ca ne-ai spus stim...
Raspunde

pcr

Acum 9 ani

multumim lui boc pt codul muncii, si-a transformat concetatenii in slugi la tot felul de neica nimeni, numiti patroni investitori si alte gogosi
Raspunde

DG

Acum 9 ani

Domnule Dan Onescu daca nu dati si numele societatii articolul este inutil.
Raspunde

student valcean cu buletin de sibiu

Acum 9 ani

bai sclavilor. capsunarilor
Raspunde

croitoru.i

Acum 9 ani

firma este Algenia confex,patron Mihai Albu,care e dat in judecata pentru excrocarea angajatilor in numele carora a scos credite de la BCR si volksbanK.Din 2008 sunt plingeri la politie si parchet dar nu se rezolva nimic.La Sibiu se aplica legea.......
Raspunde

Odin

Acum 9 ani

Atunci sper ca macar geamurile masini le-au spart cu dovleacul \"patronului\".
Raspunde

cineva

Acum 9 ani

firma este de transporturi,patronul este spaniol si a venit in tara cu bulgari sa-i bata pe romanii care au lucrat la el si pe care nu i-a mai platit de cateva luni.acestia au venit si au facut plangeri la diverse institiutii si patronul a vrut sa-i faca sa-si retraga plangerile.sunteti un pic cam dezinformat domnule reporter....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus