Miercuri,
25.05.2022
Acum
0°C

Promisiune pentru sinistratii din Copsa: Se vor reabilita 20 de apartamente pentru 20 de familii

Primăria Copşa Mică a adoptat o serie de măsuri în urma alunecărilor de teren de pe o stradă din oraș. Locuitorii afectați de alunecările de teren au un loc unde să doarmă și li s-a promis și o nouă locuință. Până atunci, primăria a înfiinţat un adăpost de noapte cu o capacitate de 15 locuri, cu program de funcţionare între orele 20.00 – 08.00 şi s-a asigurat transportul persoanelor solicitante de la domiciliu la adăpost.  S-a înaintat cererea unuicereri de sprijin financiar de extremă urgenţă către Consiliul Judeţean Sibiu şi Instituţia Prefectului - Judeţul Sibiu. Banii sunt necesari pentru strămutarea populaţiei, consolidarea dealului în vederea protejării proprietăţilor şi drumului judeţean DJ142G(str. Plopilor) și contractarea unui studiu geotehnic pentru aflarea informaţiilor necesare pentru consolidarea terenului(termen 30 zile) şi comandarea unei lucrări cadastrale de lotizare a unei suprafeţe de teren în vederea atribuirii de locuri de casă persoanelor strămutate(termen 60 zile). ”Primăria oraşului Copşa Mică informează populaţia că dispune de mijloacele necesare pentru a acorda asistenţa de primă urgenţă tuturor persoanelor aflate în dificultate. Pentru asigurarea unei locuinţe pentru familiile afectate, pănă la venirea iernii, în urma unei discuţii dintre dl. primar Daniel Tudor Mihalache şi dl. Martin Botesch, Preşedintele Consiliului Judeţean, s-a obţinut promisiunea unei implicări a insituţiei în reabilitarea a 20 de apartamente pentru 20 de familii care vor fi strămutate”, se arată într-un comunicat de presă remis de Primăria Copșa Mică.

 

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

mihalache

Acum 10 ani

Oare nu puteam sa consolidam dealu inainte sa se intample chestia asta.............care era oricum previzibila? Dar suntem ocupati cu probleme de imagine. Si asta ne ocupa tot timpul. Treaba lor de tigani, faca ce or stii.............bine ca ne voteaza1
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus