Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
15°C

Ponta baga PSD Sibiu in sedinta. Nu la partid

Venit să concureze în Raliul Sibiului, Victor Ponta și-a făcut timp pentru o ședință de o oră și jumătate cu Biroul Permanent al Organizației Județene. ”La ora 16 intră pe circuit, însă până atunci, de la ora 13, vom avea o ședință de Birou Permanent la care va participa și domnul președinte Ponta. Vom avea o discuție mai scurtă, de o oră și jumătate, pentru că nu va avea mai mult timp la dispoziție”, a anunțat președintele PSD Sibiu, Ioan Cindrea. Întâlnirea Biroului Permanent al PSD Sibiu nu se va desfășura la sediul organizației, a mai menționat liderul PSD.
Ponta nu va avea timp să se întâlnească cu primarul Sibiului, Klaus Johannis. ”Este timpul foarte scurt și totul este programat pe minute. Nu s-a mai programat nicio întâlnire între domnul Ponta și domnul Johannis”, a mai spus Cindrea. Johannis a declarat joi că dacă i se va solicita o întâlnire va fi dispus să se vadă cu liderul PSD. ”Până la această oră nu am nicio solicitare primită, însă dacă va dori, ne vom întâlni”, a spus Johannis.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

Mishu

Acum 12 ani

Hai PONTA!!! castiga raliu;)
Raspunde

Blonda`

Acum 12 ani

Propun sa o punem pe Turcan si pe Udrea ca obstacole pe circuit, sa vedeti acolo show de show
Raspunde

un sibian

Acum 12 ani

Lasa ca-l vede si pe Johan cand face cu mana de pe marginea soselei
Raspunde

HAI PONTA

Acum 12 ani

HAI, HAI Ponta ia locul intai!!!
Raspunde

Federal

Acum 12 ani

@Blonda: lasa fata pe Victorash sa se dea cu masinutzele in liniste. Fiecare politician face ceea ce stie mai bine: unii sa se dea ca nebunii cu masina, altii sa conduca tara responsabil (SIC)
Raspunde

gioni pak

Acum 12 ani

copilotul intodeauna este in umbra pilotului.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus