Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
6°C

Udrea e asteptata la Ocna Sibiului

Ministrul Dezvoltării, Elena Udrea este așteptată de primarul orașului Ocna Sibiului, Ioan Balteș să inaugureze oficial zona lacurilor. Udrea nu va veni însă la sfârșitul acesta de săptămână, ci cel mai probabil săptămâna viitoare, când la lacuri, până atunci, totul va fi gata. ”Acum nu va fi deschiderea oficială, ci o deschidere pentru sibieni și pentru noi. Pentru sibieni să aibă unde să meargă la sfârșit de săptămână și pentru noi să vedem cum sunt primite de public noile construcții. Mai sunt mici retușuri de făcut, încă nu este totul gata, urmează să facem și o deschidere oficială și pentru asta am făcut o invitație doamnei ministru Udrea. Să vedem și când va avea dânsa timp. Dacă nu ne va onora cu prezența, vom face o deschidere cu ai noștri, cu președintele Consiliului Județean, cu prefectul...”, a explicat situația primarul Ioan Balteș.
Accesul în zona lacurilor este de 12 lei pentru adulţi şi 8 lei pentru copii. Copiii cu vârsta sub 6 ani  și persoanele cu handicap au acces gratuit.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

12 comentarii

Blonda`

Acum 12 ani

Udo hai sa te calcam in picioare ca dansurile de kkt de pe la nunti!
Raspunde

Aplaudaci pdlieu

Acum 12 ani

Nu veni la ocna ca ne umpli de jeg apa, stai acasa si fi gaina
Raspunde

nelu

Acum 12 ani

lucru de *** si pe banii multi cine i-si permite asemenea preturi?
Raspunde

stoian

Acum 12 ani

sa fim seriosi inagurare la ce la preturi s-au la rahati ce plutesc in lacuri apa rece la dus care e diferenta intre sibiu 15 lei ocna cu *** 12lei transpore papa parcare total 50 lei!!!!!!!!!
Raspunde

psd-istul intre pd-listi

Acum 12 ani

Ce cauta Baltes Primar din partea PSD, inconjurat de 3 pedelaci???
Raspunde

negru de fum!

Acum 12 ani

daca vine udrea la ocna! pesedistule !adio canditatura pt 2012! te manca ponta! idiotule! te ascunzi dupa lenuta? AI CEVA DE ASCUNS? DNA-UL STIE!!
Raspunde

sam

Acum 12 ani

cata spaga ai dat d... Baltes si cu cat ai mai ramas si tu?si cate chioscuri sunt ale tale?
Raspunde

Fara Pd-l

Acum 12 ani

Inloc sa-l cheme pe Ponta ca-i la Sibiu, el o asteapta pe Udrea! poate se sesizeaza Psd-ul din oficiu si ia masuri!
Raspunde

un sas

Acum 12 ani

is toti o apa si un pamint
Raspunde

mephisto

Acum 12 ani

ocna sibiului a fost reabilitata din fonduri UE pe baza unui proiect aprobat in 2009 si semnat de UDREA,nicidecum de ponta,psd,etc.De aia o invita primarul.
Raspunde

Zau!

Acum 12 ani

La garla cu ea!
Raspunde

gica contra

Acum 12 ani

de ce Udrea?A venit cu bani de acasa?Lingeti mai!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus