Duminică,
04.12.2022
Ceata
Acum
2°C

Johannis confirma: Continental AG se extinde la Sibiu

Continental AG își va extinde fabrica din Sibiu, a anunțat astăzi primarul Sibiului, Klaus Johannis. ”Este vorba de o extindere a facilităților”, a spus Johannis nedorind să intre în mai multe detalii. ”Nu este investiția noastră și ar fi bine să-i întrebați pe ei mai multe detalii. Va fi o extindere a actualului amplasament, este lipt de investiția care funcționează”, a completat primarul.
Compania continental A.G. a anunțat la începutul săptămânii că nu exclude realizarea unei noi investiţii importante în România în perioada următoare care ar genera 2.000 locuri de muncă. ”Nu excludem o viitoare posibilă investiţie importantă în operaţiunile noastre din ţară, dacă şi condiţiile ne vor permite. Experienţa ne-a demonstrat că o astfel de investiţie ar putea genera, în funcţie de circumstanţele momentului, aproape 2.000 noi locuri de muncă”, a spus Christian von Albrichsfeld, General Manager al continental Automotive România SRL, după o întâlnire la guvern la care au mai participat pe lângă premierul EMil Boc, ministrul Economiei, Ion Ariton și deputatul minorității germane, Ovidiu Ganț.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Aurel

Acum 11 ani

Sasii sunt niste tigani blonzi.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus