Sâmbătă,
22.01.2022
Cer Senin
Acum
-7°C

Gll Tuning Show, la a doua editie

Gll Tuning Show, a doua expoziţie de tuning desfăşurată la Sibiu, va avea loc week-end-ul viitor  în parcarea hypermarket-ului XXL Penny Market. Pasionaţii de bolizi cu mulţi cai putere vor avea ocazia să vadă zeci de maşini tunate, fete frumoase şi să discute cu experţii în domeniul tuningului auto.

În cursul zilelor de 23-24 iulie, în parcarea hypermarket-ului XXL Penny Market, se va desfăşura ediţia a II -a GLL Tuning Show. La fel ca şi anul trecut, evenimentul va  conţine o super expoziţie de maşini tuning din întreaga ţară şi cu un concurs de Miss . La eveniment şi-au anunţat prezenţa mai mulţi drifteri profesionişti, participanţi în Campionatul National de Drift al Romaniei şi totodata Campionatul European de Drift – King of Europe pentru o super demonstraţie de drift de-a lungul celor două zile. Se pot admira maşini cu aproape 600 cai putere, maşini care, garantează organizatorii, nu au mai ajuns la Sibiu până la acest eveniment. Este vorba despre Nissan Skyline, Nissan Silvia S14 şi Nissan Silvia S15.  Această ediţie va găzdui de asemenea un traseu de RC Drift (drift cu maşinuţe radiocomandate, modificate pentru drift) şi nu în ultimul rând Campionatul National de Car Audio. Pentru această secţiune, participanţii la expozitie se vor întrece la urmatoarele categorii: Best Car of Show, Best Custom car, Best Wheels, Best Paint, Best Interior, Best Exterior, Best Engine, Best Autohtona, Best Clean look şi Best Club. Concurenţii, indiferent de proba aleasă, au asigurate mai multe facilităţi: cazare gratuită, spălarea maşiniii înainte de intrarea în expoziţie, siguranţa asigurată de o firmă de pază şi protecţie şi masă rezervată în club Liquid.
Accesul publicului se va face pe baza unui bilet, iar copiii de până la 12 ani au intrarea gratuită, dacă sunt însoţiţi de unul dintre părinţi. Pe baza biletelor, aceştia pot participa la o tombolă cu premii, constând în trei vouchere valorice: premiul I - 1.000 de lei, premiul II- 500 de lei şi premiul III- 250 de lei.

Comentarii

1 comentarii

florin

Acum 10 ani

sa le iau driftu\' in carici, ca nu ma pot hodini si io ca omu\' năcăjit. si mi-e si frica sa ies sa cumpar o paine de la XXL ca mi-o iau in freza de la vreu BMW-ist ge(a)lat. PS e 11 p.m. si aud drifturi. oau, isn\'t that cool or WHAT????!!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus