Marţi,
15.06.2021
Parțial Noros
Acum
19°C

Vointa afla luni daca va juca in prima liga

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne a informat cluburile Poli Timişoara, Gloria Bistriţa şi FC Bihor că decizia legată de procesul intentat de acestea împotriva FRF şi UEFA va fi anunţată luni, 18 iulie.

Site-ului oficial al Poli Timişoara a postat faxul de la TAS, în care se arată că deliberările continuă, astfel că decizia va fi anunţată, luni, 18 iulie, în jurul prânzului (ora Elveţiei), transmite Mediafax.
În 8 iulie, TAS anunţase că va audia părţile în 13 şi 14 iulie şi va da o decizie până la 22 iulie în cazul apelurilor formulate de cluburile FC Timişoara, Gloria Bistriţa şi FC Bihor la decizia FRF de a nu le acorda licenţa. TAS precizase că pe agenda sa sunt următoarele memorii: Fotbal Club Timişoara SA vs. UEFA; Fotbal Club Timişoara SA vs. FRF; CS FC Bihor Oradea vs. FRF & LPF; "Club Fotbal Gloria 22" Bistrita vs. FRF şi LPF.
Vicecampioana FC Timişoara, care de curând a revenit la numele Poli Timişoara, nu a primit licenţa pentru a evolua în sezonul 2011/2012 al primului eşalon fotbalistic, în aceeaşi situaţie fiind şi gruparea Gloria Bistriţa (locul 14 în Liga I), dar şi FC Bihor, care a obţinut pe teren promovarea din Liga a II-a. Toate cele trei cluburi au făcut apel la TAS în urma acestor hotărâri ale FRF.

Comentarii

6 comentarii

oblio

Acum 9 ani

Ce-i corect e corect! FC Bihor a obţinut pe teren promovarea din Liga a II-a, nu ca Vointa, la masa verde si cu noroc.
Raspunde

Alex

Acum 9 ani

Oblio , mai bine taci !
Raspunde

eu

Acum 9 ani

Ce-i corect e corect...sa-ti pui singur numele oblio...
Raspunde

alt eu

Acum 9 ani

corect ar fi sa joace toate echipele dupa aceleasi reguli.... degeaba obtii promovarea pe teren daca nu ai respectat regulamentul... parerea mea
Raspunde

obiectiv

Acum 9 ani

Sunteti atat de orbiti de infatuare prosteasca, incat v-ati pierdut nu doar bunul simt, ci ratiunea, obiectiviatea. Parca v-a croit insusi infumuratul Johannis dupa chipul si asemanarea sa.
Raspunde

Vointa prabusirii

Acum 9 ani

Vointa echipa numa buna de judeteana.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus