Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Se vand abonamente la meciurile Vointei

300 de lei este cel mai ieftin abonament pe care fanii echipei CSU Voința Sibiu îl pot cumpăra pentru actuala ediție de campionat. Voința așteaptă decizia TAS pentru a fi 100% sigură de locul ei în prima ligă a fotbalului românesc. Abonamentele pentru Liga I au prețuri cuprinse între 300 și 1500 de lei și vor fi scoase de vânzare începând de marți, 19 iulie, de la ora 16. Ele pot fi achiziționate de la Stadionul Municipal. „În ceea ce priveşte biletele pentru meciul CSU Voinţa - Steaua Bucureşti, din prima etapă de campionat, care va avea loc sâmbătă, 23 iulie, de la ora 17.00, pe "Municipal", acestea vor fi scoase la vânzare începând de joi, 21 iulie, la stadion. Preţul unui bilet este de 25 de lei la tribunele I şi a II-a şi de 15 lei la peluze”, spun oficialii clubului. Conducerea CSU Voinţa menţionează că, pentru peluze, vor fi comercializate bilete doar în eventualitatea în care vor fi montate scaune în aceste sectoare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

14 comentarii

OLD FAN

Acum 12 ani

Cam piperat totusi,d-le Hambasan si ....ar fi pacat sa jucati cu tribunele goale avand in vedere ca meciurile se televizeaza.Mai bine putin mai ieftin si cu tribunele pline sau daca luati bani din transmisiile TV nu va mai intereseaza de noi suporterii !!!
Raspunde

mirceasibiu19

Acum 12 ani

de accord cu old fan.mult prea scumpe biletele.
Raspunde

radu giurgiu

Acum 12 ani

rusine hambasane.......profitor escroc la otelul campioane un abonament e 40-80 lei nici steaua dinamo rapid cfr la un loc nu au preturile tale porcule
Raspunde

un sibian

Acum 12 ani

credeam ca va doriti suporterii alaturi de voi dar se pare ca nu.la meciul cu steaua voi fi pe stadion si in functie de joc voi alege cum e mai bine.la tv sau alaturi de voi....
Raspunde

1

Acum 12 ani

La spaga ce a dat-o sa intre in A trebuie sa puna preturi mari sa isi scoata banii. E cam mare pretul sa vezi tristii actori a ligi lui mitica.
Raspunde

bogdan

Acum 12 ani

preturile mi se par corecte....nu trebuie sa vina tot sibiu la stadion, cine isi doreste sa vada meciul cu adevarat va da acei 25 de lei
Raspunde

dudu

Acum 12 ani

La Medias abonamentul e 250 ron in orice zona a stadionului la o echipa care participa in Europa si care sezonul trecut a avut o evolutie apreciata.La Galati aoanemntul e 100 ron si e campioana romaniei. La noi la Sibiu abonamentul la peluze e 300 de lei. Trebuie sa isi scoata banul si nenea Hambasan cumva. Nesimtirea nu mai are limite la Sibiu , de ce sa nu stoarcem omul de bani daca putem nu? O sa ramana el tribunele goale mai ales la meciurile cu echipele slabe. Asta e gandirea omului lacom. nu se gandeste cum sa scoata profit de pe urma unui stadion plin se gandeste doar la bani indiferent ca pe termen lung aceasta nu e o strategie bun. Rusine sa va fie. O sa jucati cu un stadion gol ca nu va mai saturati de bani.
Raspunde

bau-bau

Acum 12 ani

Hambasan este un escroc cu vechime, hotul banilor de la ATCOM, dupa cum scrie in Gazeta sporturilor!
Raspunde

Emil

Acum 12 ani

pt Dudu, ma cap de ghibol, cine te-o mintit ca la peluza va fi 300 lei abonamentu ? Pretul abonamentelor la tribuna 1 va fi de 400 si 300 lei, in rest inca nu se stiu preturile. Asa ca lasa tu ce citesti pe un site sau altul si traieste-ti viata, preturile sunt mai mult decat corecte, daca tot veniti la stadion sa vedeti marile echipe ale Romaniei si nu veniti sa vedeti echipa voastra locala, atunci platiti bani multi ca asta meritati.
Raspunde

Pt Emil cocalarul

Acum 12 ani

Echipe mari ca si Chiajna, Mioveni, Petrolul, CEahlaul, Tg. Mures. Da pentru astea chiar merita sa platesti atatia bani. La noi sunt mai mari abonamentele ca la camioana Romaniei. Nu e prost cine cere, e prost cine da.
Raspunde

Jan dalman

Acum 12 ani

Preturile mi se par foarte mari. Mi-am indeplinit visul la meciul de baraj sa vad un stadion plin. La pretul asta sigur nu o sa mai vad asa ceva curand. Mare pacat !
Raspunde

transilvanus rex

Acum 12 ani

O sa ma prapadesc de ras daca pierde Vointa calificarea un urma deciziei din Elvetia. O sa-si bage escrocul de Hambasan abonamentele si biletele in cur! La lacomia astuia o sa fie o pedeapsa binevenita... Dumnezeu nu doarme!
Raspunde

je

Acum 12 ani

ce au zis.. daca au vazut atata lume la stadion.. sa punem preturi mari, ca exista cerere. eu la banii aia n-o sa-mi fac abonament.. sa vad niste echipe de kkt de la noi din liga lui mitica
Raspunde

mau

Acum 12 ani

Normal la peluza,nu ar trebui mai mult de 50 lei baieti dunt sufletul echipei,oricum daca le luati bani mai mult de 49 nu o sa fie.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus