Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Eric a plans la finalul calificarii in fata lui KuPs: s-ar putea sa plec!

Eric de Oliveira a ştirbit bucuria calificării Gazului în turul următor al Europa League, după ce a bătut pe KuPs Kuopoio cu 2 la 0, anunţându-şi plecarea de la Mediaş.

"Echipa a meritat fără îndoială calificarea, am fost peste ei tot timpul. Gazonul acolo a fost infect, asta nu-i o scuză însă. Echipa a meritat şi acolo, dar asta e. Să vedem cu Mainz şi ce face echipa. Mai este o zi să vadă impresarul cu conducerea şi să vedem ce se întâmplă. Sunt şanse să plec. Poate joc acum cu Braşov, sau să vedem. Eu vreau să rămân, vreau din tot sufletul să rămân dar să vedem" a spus Eric după meci, la Digisport.

Gaz Metan s-a calificat în această seară în turul III preliminal al Europa League după ce a bătut-o pe KuPs Kuopio cu 2 la 0, goluri Ciprian Petre în minutul 36 şi Hoban în minutul 54.

În turul următor, Gaz Metan Mediaş va întâlni săptămâna viitoare pe Mainz, revelaţia sezonului trecut din Germania.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus