Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Film deocheat cu Marilyn Monroe, scos la licitatie

Un film porno în care protagonistă este Marilyn Monroe va fi scos la licitaţie în luna august în cadrul unei convenţii a colecţionarilor de filme, iar preţul de pornire a licitaţiei va fi de 350.000 de euro.

Filmul alb-negru cu o durată de şase minute datează din1946 şi o arată pe actriţa americană, cunoscută atunci ca Norma Jean Baker, în compania unui bărbat necunoscut.

Mikel Barsa, promotorul evenimentului, a declarat că licitaţia va avea loc pe 7 august la Centrul Cultural Borges din Buenos Aires, Argentina.

"Ştiind cât de mulţi fanatici are Marilyn Monroe, filmul s-ar putea vinde uşor pentru un milion de dolari", a declarat Barsa.

Filmul s-a aflat în posesia unui colecţionar spaniol, iar după moartea acestuia familia a decis să îl scoată la licitaţie.

Scurt-metrajul a fost făcut public pentru prima dată în 1997, provocând o dezbatere despre identitatea protagonistei. Institutul American de Film a concluzionat că femeia din film nu era Marylin Monroe, ci "sora ei geamănă".

Un alt film cu o durată de 15 minute, alb-negru, însă fără sunet, o arată pe Marilyn Monroe făcându-i sex oral unui bărbat neidentificat. Acesta a fost vândut unui colecţionar privat în 2008 pentru 1,1 milioane de euro.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus