Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Motociclist accidentat grav in apropiere de intrarea Muzeului Astra

Ieri după-masă, în jurul orelor 16.00, pe drumul Sibiu-Răşinari, o motocicletă s-a lovit puternic de o maşină angajată neregulamenter în schimbarea direcţiei de mers. Accidentul a avut loc în apropiere de intersecţia cu drumul de acces în Muzeul Civilizaţiei Populare „ASTRA” Sibiu. Şoferul, în vârstă de 75 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu, s-a angajat în efectuarea virajului spre stânga pentru a parca fără să se asigure, deşi exista  marcaj longitudinal continuu vizibil care desparte cele două sensuri de deplasare.  În urma menevrei, a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă regulamentar din sens opus de un bărbat în vârstă de 34 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu. Motocicleta a fost proiectată într-un autoturism ce se afla parcat. În urma acestui accident a rezultat rănirea gravă a conducatorului motocicletei şi a pasagerei. Ambele victime au fost transportate de urgenţă la Spital.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 161

Comentarii

3 comentarii

carmen

Acum 12 ani

Am fost acolo,am vazut accidentul...am vazut-o pe fata de pe motocicleta zburand prin aer din cauza coliziunii.Tinand-o de mana si incurajand-o ca totul va fi bine,l-am auzit pe soferul masinii spunand ca :\"nici nu i-am vazut!de unde au aparut?\"...Probabil nici nu a vazut ca a trecut peste linia continua ca sa se parcheze...Este trist cum soferii de automobile nu sunt atenti la \"colegii\" de trafic in special la motociclisti.Sper ca cei doi raniti sa se insanatoseasca in curand!
Raspunde

Radu

Acum 12 ani

Poate ar trebui ca politistii sa stea 5 luni de zile la toate intersectiile si zonele unde se cunoaste ca soferii incalca regulile de circulatie si sa-i sanctioneze aspru (inclusiv pe mine-dacă e cazul) pe contravenienti. Dupa ce \"vitejii\" volanului / ghidonului se vor trezi cu 3,4 sau 5 amenzi mari intr-un timp scurt, atunci fiecare cetatean v-a fi mai atent la regulile de circulatie, care, foarte interesant, n-au fost facute doar de dragul de a fi facute. Cu aceasta ocazie imi exprim si dezacordul privind soferii care arunca pe geam chistocuri de tigare sau alte mizerii, unii dintre acestia conducand chiar masini foarte luxoase. Se pare ca au lipsuri de cultura si spirit civic. In rest... numai de bine! HAI VOINTA!!!
Raspunde

ca de obicei

Acum 12 ani

ca in orice alta intersectie din romania, soferul exclusiv cu B il vede pe A-ist, si intra in fata!!! urmeaza clasicul, neaosul, se descurca el, dupa care, daca l-a lovit, venea cu viteza, ca doar asa circula nebunii astia! Anulat permis pe VIATA, asta e solutia! Toate marsurile si incercarile civilizate de constientizare sunt un mare ZERO!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus