Marţi,
19.01.2021
Innorat
Acum
-4°C

Johannis, pe locul patru in topul celor mai mediatizati primar. Primul pe Facebook

Primarul Sibiului, Klaus Johannis se află pe locul patru, într-un top al primarilor cu cea mai bună mediatizare online, după Sorin Oprescu (Bucureşti), Sorin Apostu (Cluj-Napoca) şi Radu Mazăre (Constanţa). Acestea sunt rezultatele unei analize realizată de Mediafax Monitorizare, pe parcursul lunii iunie 2011. Analiza a luat în calcul primarii reşedinţelor de judeţ (cu excepţia primarului suspendat al Craiovei, Antonie Solomon) şi pe cel al Capitalei şi a fost realizată în perioada 1 - 30 iunie pe site-uri, bloguri, conturi de Twitter şi pagini publice de Facebook - în total, circa 54.500 de surse online în limba română urmărite de Mediafax Monitorizare.

Primarul Klaus Johannis are cele mai multe menționări pe Facebook, în timp ce Sorin Oprescu are cel mai mare număr de menţiuni pe toate cele patru categorii de surse online monitorizate: siteuri, Twitter, Facebook și bloguri. Gheorghe Ciuhandu este cel mai des menționat pe bloguri, iar Radu Mazăre pe Twitter.

Ierarhia vizibilităţii este condusă de Sorin Oprescu, care înregistrează peste 31% dintre menţiunile din online despre cei 41 de primari (2905 de menţiuni din totalul de 9286).
Sorin Apostu şi Radu Mazăre îşi alocă, la rândul lor, câte 7,4%, respectiv 6,8% din mediatizare, ei fiind urmaţi de primarii din Sibiu şi Iaşi - Klaus Johannis şi Gheorghe Nichita - cu 5,2%, respectiv 5%.

 

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

klaus ionescu

Acum 9 ani

mascaricii, hotii si prostii! cel mai serios e primarul de la Cluj.
Raspunde

@ 1

Acum 9 ani

probabil ala care-a ajuns prim-ministru...hai sictir...mergi inapoi de unde-ai venit daca Sibiul nu-i destul de bun pentru tine...
Raspunde

cadrilater

Acum 9 ani

sa fie oare de lauda sau mai degraba de rusine, dupa Mazare? De fapt nu e vina lui, ceilalti produc vesti negative, el pozitive.
Raspunde

pt. @ 1

Acum 9 ani

sictir tu, boule! cum alungati voi pe toti cei care critica, de parca orasul asta e doar al vostru si al sasului infractor ajuns primar! sictir si lui ala, sa-l ajunga blestemele copiilor vanduti ca sa se imbogateasca el!
Raspunde

Profesor care s-a convins

Acum 9 ani

L-am studiat mai multi ani pe primar, atent si avand mijloace sa o fac. Acuma m-am convins: in ciuda calitatilor pe care le are, nu-si merita locul. Nu-i iubeste pe romani, ci, din contra, lupta impotriva valorilor romanesti si este corupt (fapt evidentiat cu probe de ziarul Justitiarul). Este creatia mass-media. A stat cumintel cat timp a avut interesul si misiunea de a conduce revendicarile patrimoniului fostei comunitati germane (unele nemeritate si obtinute nelegal, cum ar fi Muzeul Brukenthal). Acuma isi da arama pe fata.
Raspunde

d......

Acum 9 ani

nu o sa te mai votez niciodata !!!!!!!!!!!!!!!Ai distrus tot sportul in SIBIU!!
Raspunde

t...

Acum 9 ani

O sa te votam restul sibienilor oricum! D-l Iohannis va fi primar aici pana va hotari domnia sa sa se retraga.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus