Duminică,
02.10.2022
Partial Noros
Acum
16°C

Chevrolet isi lanseaza noile creatii

 

Automobile Sibiu a lansat în cadrul show-room-ului din DN 1, două noi modele Chevrolet, respectiv noile Aveo Sedan şi Cruze Hatchback.

Cruze Hatchback

Lansarea noii versiuni hatchback aduce nou clienţilor săi un model de caroserie alternativ la Sedanul premiat la Geneva şi reprezintă o altă dovadă a intenţiei Chevrolet de a îmbunătăţi raportul calitate-preţ. În Europa, segmentul reprezintă un sfert din piaţa totală, iar modelele hatchback joacă un rol foarte important, reprezentând aproximativ 65% din totalul vânzărilor aferente. 
Cu linia atractivă şi impunătoare a acoperişului, specifică modelelor coupe, şi cu consolele scurte în faţă şi spate, noul Cruze hatchback inspiră acelaşi dinamism ca varianta sedan şi poate fi recunoscut imediat. Este utilizată structura monococă, pentru a asigura niveluri ridicate de stabilitate şi manevrabilitate, adecvate cerinţelor clienţilor europeni. O altă noutate a modelului este volumul de încărcare al variantei Cruze hatchback, care atinge proape 400 de litri. Aceste calităţi au convins deja clienţii Chevrolet din toată lumea, lucru dovedit de faptul că, în 2010, vânzările pentru modelul Chevrolet notchback au depăşit toate estimările, devenind cel mai bine vândut autoturism al mărcii. 
 

Aveo sedan

Chevrolet estimează că designul mai matur al variantei notchback va atrage un alt tip de clienţi faţă de hatchback, în special cei cu familii. Caracteristicile practice ale variantei sedan sunt evidente datorită noului spaţiu oferit, care este generos pentru un autovehicul de mici dimensiuni. Cu o lungime de 4.389 mm şi o lăţime de 1.735 mm, noul sedan Aveo este atât mai lung, cât şi mai lat decât modelul actual, beneficiind astfel de spaţiu interior sporit. De asemenea, volumul de încărcare este printre cele mai bune din clasa sa: 502 litri. Pentru prima dată, Aveo va fi oferit cu două versiuni ale motorului diesel de 1,3 litri (de 75 CP şi 95 CP), prevăzute cu tehnologie Start/Stop. Dealtfel, se introduce prima transmisie automată cu 6 trepte de viteză folosită de Chevrolet într-un autovehicul de mici dimensiuni

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus