Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
23°C

Incepe opozitia? Felicit DPC pentru activitatea de pe strada primarului!

După respingerea proiectului de hotărâre prin care consilierii PD-L cereau patru milioane de lei pentru clubul de fotbal CSU Voința, s-a declanșat adevărata opoziție în Consiliul Local Sibiu. COnsilierii s-au abținut la restul proiectelor de hotărâri, iar consilierul Ovidiu Luca a ”felicitat” PDC pentru abnegația în muncă, pe strada unde locuiește primarul Klaus Johannis. ”Am observant cu plăcere activitatea DPC pe strada Bâlea. O mașină a societății decoperta asfaltul, iar alta, în spate, acoperea cu asfalt, imediat. Îi felicit pe cei de la DPC pentru această activitate și vreau să întreb dacă va deveni acest lucru o obișnuință sau a fost o întâmplare faptul că doar acolo s-au putut desfășura aceste lucrări atât de repede, știind că pe această stradă locuiește domnul primar Johannis? Am constatat că pe strada Constituției, în dreptul clinicii Polisano sunt zone decopertate în asfalt de două săptămâni”, a declarat Luca.
Primarul nu a replicat în niciun fel.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

24 comentarii

eu

Acum 12 ani

Problema e ca pe Balea s-a lucrat si noaptea (marti spre miercuri) la decopertat pana dupa ora 1.00. Nimeni din cartier n-a putut sa doarma. Probabil ca Marele SAS nu era acasa, ci la o alta casuta achizitionata cinstit, fireste...
Raspunde

DG

Acum 12 ani

Bine ca cei de la cooperativa DPC au scos canalele de pe Alba Iulia a doua oara intro luna si le mai trebuie si o saptamana sa le repare. Firma de cacao.
Raspunde

lol

Acum 12 ani

marele sas nu raspunde niciodata, este sub demnitatea sa, nu se poate cobori la nivelul muritorilor de rand, el ditamai premierul si masonul sulii!
Raspunde

sibianul

Acum 12 ani

si eu felicit DPC pentru cum arata Sibiul. Henri Coanda ii PRAF, Strungului la fel, Hipodrom si Oituz IDEM, NU mai vb de Calea Poplacii!
Raspunde

gigi

Acum 12 ani

Strada lunga asfaltata jalnic ! Alba Iulia e tot un deal si o vale ... DPC de kko.
Raspunde

Rares

Acum 12 ani

Sas de rahat....Balea era ok.....sa mearga imputitu pe strazi ca Hipodromului, sau altele din zona. S mearga imputitu prin cartiere, sa vada craterele..... Prosti sunt sibienii daca mai voteaza cu el.....sa ne lase frate in pace......................
Raspunde

Andrei

Acum 12 ani

Atata timp cat se lucreaza cu DPC, firma primariei, nu o sa avem sanse sa vedem strazi bune in sibiu. Se plateste un pret dublu pentru asfalt ca sa se acopere gauri de prin alte parti si ineficienta este la ea acasa. Sa luam exemplul celor din Brasov. Acolo Vectra pur si simplu a transformat orasul.
Raspunde

un sibian

Acum 12 ani

Pentru toti cei care scrieti importiva lui Johanis - ciocu mic - daca aveam un primar de la PDL nu se asfalta nici macar 1 metru de strada...ganditi inainte sa vorbiti!!! Pe de alta parte sunt de acord ca strazile din Sibiu ar trebui reparate toate in acelasi ritm precum strada Balea!
Raspunde

siby

Acum 12 ani

@un sibian - Ciocu mic daca nu ai umblat prin Brasov unde este un primar PDL-ist (eu nu agreez PDL-UL)si te-ai invartit doar prin centrul istoric care in 5 ani va arata rau de tot ptr. ca s-a lucrat doar de fatada! Probabil ca locuiesti in zona adiacenta cu strada respectiva! Problema este ca se insista cu reparatiile in fiecare an , chiar de 2 ori/an pe aceleasi strazi??!!??
Raspunde

mimi

Acum 12 ani

bine ca sunt bani pentru Chiriac si Dragoman ,acolo se sifoneaza banii sibienilor prin spectacolele lor de reahat,pe decoruri care nu se recicleaza,unde inta seci de metri cubi de lemn pe hirtie
Raspunde

miha

Acum 12 ani

Da, DPC mananca banii sibienilor cu stiinta si complicitatea primarului. Sibiul arata, mai putin centrul unde se plimba strainii si d-nul primar,ca dupa razboi.Mergeti in cartierele de blocuri ! Totul este o carpeala, de la un an la altul in cel mai bun caz.Care mare gospodar ?Bine ca avem bani de spectacole de strada absolut stupide, iar bani pentru un oras civilizat nu sunt.
Raspunde

true

Acum 12 ani

Cel mai ticalos si cel mai corupt primar din istoria Sibiului: Klaus Werner Iohannis.
Raspunde

scor

Acum 12 ani

la comentarii pana acum: 11-1 restul lumii - satan klaus. Oare la vot cum va fi? Sau iar va aparea spiritul de turma, daca a mai fost, tot asta sa ramana...
Raspunde

lica

Acum 12 ani

ha ha.ce distractiv.ce campanie de defaimare a lui johhi incerci mitca de la sri sa porti pe net.din dezamagire pt tine scrii tot aceleasi texte sub alta forma la orice comentariu.ce penibil poti fii si plin de venin dar sibienii vor alege si data viitoare tot cu creier de ardelean....asa k ciocul mic si mai ia un gat de apa si tabletele de pe str. baltazar k se pare k nu ti mai faci tratatmentul si o iei razna k vaca de ma ta atunci cand te a fatat.
Raspunde

pt. lica

Acum 12 ani

ba sasalaule din munchen, de ce nu-ti vezi tu de vitele tale de pe izlazurile din bavaria si de pensia ta de oligofren pe care o primesti de la statul german?
Raspunde

sibianul

Acum 12 ani

Iohannis poti sa-ti faci deja bagajele si sa te gandesti la pensie si ai grija sa-l iei cu tine si pe Bottesch in pensie! :)))
Raspunde

Pavel

Acum 12 ani

Oltenilor viiiiiiii sa uratttttt cu bine la Sibiu?.Ce i cu comentariile banale si lipsite de argumete reale?S RI ul nu mai pote manipula oamenii.Ardealul autonom va starpii Miticii mai repede decat va inchipuiti...
Raspunde

lica

Acum 12 ani

sunt si pavel, al vostru sas din munchen! am plecat din ardeal ca sa-l aveti liber , dar astept sa se sloboade in mine miticii, oltenii, se-curistii, gaozul meu este liber pentru toti si sunt nesatul, haidati mai repeeeeeeepede, heeeeeepa, hooooooooopa mitiiiica!
Raspunde

Pavel

Acum 12 ani

Hooooooooopa Mitica se la SRI......Ce sa mai zici si tu ca oricum numai te repeti in comentarii sub o grtamada de pseudonime.Bafta pe net.Faci schimb 24 din 24?.Hai sictir retardatule
Raspunde

Rares

Acum 12 ani

Bai ala de la 14, da Lica....tuuuu, cu tine vb.....probabil ca esti fost securist care se plictiseste...Bai papagalule, eu stau pe Hipodromului si circul zilnic in orasul asta cate 30-50 km...ia mars dracu si taci din gura aia. Tu nu vezi boule ca orasul e plin de gauri si petice...MARSSSSSSS
Raspunde

pt. Rares

Acum 12 ani

De unde sa stie \"Lica\" situatia reala din Sibiu? El este un sas batran, beshinos si pensionar care sta toata ziua pe net in Germania, ca nu are ocupatie si ii face propaganda sasului Johannis.
Raspunde

sotia lui Pavel

Acum 12 ani

Aici erai fir-ai al dreacului de betiv. Stai pe net? Treci imediat acasa sa-ti iei pastilele ca te joc in picioare.
Raspunde

Odin

Acum 12 ani

Ce e interesant e ca DPC-ul e portocaliu..... Asa ca toate lucrurile care nu merg in tara asta....
Raspunde

pt. Odin

Acum 12 ani

DPC-ul este al primariei, cum PLM sa fie PDL-ist cand miroase a beshina sasului tocmai de la Berlin?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus