Duminică,
28.02.2021
Partial Noros
Acum
2°C

"CALISIG" a inceput al treilea curs de calificare pentru someri

În cadrul proiectului „CALISIG - Calificare pentru o slujbă mai sigură”, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu, în parteneriat cu Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj, a început cel de-al treilea curs de calificare/recalificare, din seria celor 5 programe de formare profesională organizate prin acest proiect.

Programul de formare profesională de specializare agent comercial se desfăşoară la Medias, începând din data de 27 iulie 2011, la Liceul Teoretic Axente Sever Mediaş, pentru 28 de şomeri de lungă durată, înregistraţi în evidenţele A.J.O.F.M Sibiu.

„CALISIG” se desfăşoară în perioada 1 iulie 2010- 1 martie 2012, în Regiunile Sud-Vest Oltenia, Centru şi Sud-Muntenia şi este finanţat din FONDUL SOCIAL EUROPEAN prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritară 5.

Obiectivul proiectului îl reprezintă facilitarea accesului la servicii de formare profesională, adaptate nevoilor pieţei muncii din actualul context financiar şi economic, prin dobândirea, actualizarea sau schimbarea calificărilor, respectiv iniţiere, calificare, recalificare, perfecţionare si specializare.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus