Sâmbătă,
02.07.2022
Ploi Usoare
Acum
20°C

FOTO - VIDEO. Rapidul s-a antrenat la Sibiu

Câţiva zeci de sibieni s-au adunat la stadionul Independenţa de lângă Obor, pentru a urmări antrenamentul echipei Rapid, înaintea meciului de mâine de la Mediaş împotriva Universităţii Cluj, al cărei stadion nu este încă gata.

Pe o ploaie măruntă, care s-a transformat repede într-o furtună cu tunete şi fulgere, Rapidul a ajuns la stadionul  Independenţa, închiriat de echipă pentru antrenamentul dinaintea meciului de sâmbătă, de la ora 20.20. Câţiva zeci de sibieni, în special copii, au ajuns cu mai mult de jumătate de ora mai devreme, nerăbdători să-şi vadă eroii de aproape.
 
Cu căţel, cu umbrele destul de mari să adăpostească patru oameni, cu scaun pliant şi cu aparate de fotografiat, cei prezenţi pe stadion au urmărit avizi antrenamentul Rapidului, echipă pe care o vor vedea în 1 octombrie pe Stadionul Municipal, în meciul contra Voinţei din etapa a IX-a.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 205

Comentarii

1 comentarii

eu

Acum 10 ani

ce jurnalist de sport, super profesionist!!! maine joaca cu UNIVERSITATEA CLUJ NU craiova......prietene.....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus