Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Basescu despre Ariton: tace si face, este singurul ministru laudat de FMI!

Preşedintele Băsescu a declarat, marţi, la B1 TV, că ministrul Ion Ariton "îşi face treaba deşi nu vorbeşte" şi că acesta este singurul care a primit laude din partea FMI, şeful statului adăugând că speră să afle "şi nişte veşti bune că au început să întrerupă contracte ale băieţilor deştepţi".

"Ministrul Ariton este blamat de presă că nu vorbeşte. În schimb, din punct de vedere performanţe, a fost singurul ministru felicitat de Fond pentru paşii pe care i-a făcut în pregătirea procesului de restructurare a companiilor de stat şi a procesului de pregătire pentru organizarea concursurilor de manageri. Nu trebuie neapărat să vorbeşti dacă nu ţi-e ăsta felul. De la Ariton, care nu vorbeşte, sper să aflu şi nişte veşti bune că au început să întrerupă contracte ale băieţilor deştepţi. Vă aduceţi aminte că am cerut lucrul acesta şi în Guvernul Tăriceanu, şi în Guvernul Boc. Nu a reuşit nimeni. Totul este secret. Am impresia că Ariton o să reuşească, pe ici pe colo măcar", a spus preşedintele.

El a ţinut să precizeze că nu îl laudă pe Ariton: "Şi nici nu m-am pregătit să-i fac vreo statuie. Vă pot spune că este un ministru care îşi face treaba, deşi nu vorbeşte".

Preşedintele s-a referit şi la Valeriu Vreme, ca la un alt ministru care "nu vorbeşte" dar în timpul căruia, "se face raportarea a cinci situaţii electornic de către firme", care nu mai sunt astfel nevoite să meargă la Circa Financiară.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

11 comentarii

un sibian

Acum 12 ani

doar tace...
Raspunde

fara Pd-L

Acum 12 ani

nu cumva o puneti pe sexy consiliera sa faca si tu stai??? de cand esti ministru ti-ai tras si S class!
Raspunde

federal

Acum 12 ani

@fara pd-l: pai de ce sa te si legi, daca n-ai ce sa critici la munca lui depusa in minister? te legi de cancanurile fabricate de tabloide... din ce componenta uselista esti? zii drept :)
Raspunde

@ federal

Acum 12 ani

esti de-o perspicacitate si-o inteligenta iesite din comun...sigur esti de pe la PDL...vrei sa intelegi sau nu Ariton asta al vostru tot o nulitate este!!!
Raspunde

@federal

Acum 12 ani

Esti si tu complice la furtul de la Petrom Sibiu? de-l pupi atata pe Ariton? eu cunosc bine lucrurile! Toate japitele aste vor disparea de pe scena politica din 2012!
Raspunde

@5

Acum 12 ani

de admirat optimismul tau! de 20 de ani incoace inlocuim la 4 ani hotii de sus cu ceilalti, iar greul este dus tooooot de noi, platitorii astia de jos...
Raspunde

Merlin

Acum 12 ani

Dintre toate vestile proaste, mai primim si cate o veste buna. Nu stiu ce sa zic, ii urez succes ministrului Ariton si sper sa fie speranta pe care sibienii o asteapta. Daca economia merge bine, o sa simtim cu totii.
Raspunde

federal

Acum 12 ani

@4: multumesc frumos de complimente :) esti tare amabil. partea cu pd-l-ul n-ai prea nimerit-o, ce-i drept ;-)
Raspunde

elen@

Acum 12 ani

Mai mai ,nu cumva sa va bucurati voi ca omu asta , sibian fiind la origini , isi reprezinta orasul in prima linie ,cu fruntea sus ; si chestia e ca are si rezultate bune ,din cate se vede ,,,,Dar pana la urma cui ii pasa ? Este de la pdl , dati-l naibii , ce conteaza ca in partidul asta mai sunt si oameni care isi fac treaba ...si culmea ,,este un sibian ....In fine , continuati sa carcotiti si poate asa va dati si voi seama ca d\' asta suntem unde suntem : ca nu vedem decat partea goala a paharului si mai mult decat atat ,daca unii care fac ceva si fac lucrul ala bine , trebuie aruncat cu noroi in el , e prost ,a avut noroc ,atat tot .....eu zic sa va treziti si sa vedeti lucrurile asa cum sunt : bine ca e si Sibiul reprezentat acolo , la Bucuresti si bravo d-le Ariton ,tine-o tot asa !
Raspunde

Ana

Acum 12 ani

Mult succes in continuare d-le Ariton !
Raspunde

VARLAAM

Acum 12 ani

BRAVO d-le ministru. D-ul Ariton isi face foarte bine treaba si o va duce la bun sfarsit.Mult succes in continuare.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus