Târgul de produse tradiţionale şi ecologice a ajuns la a noua ediţie, iar sibienii s-au obişnuit să meargă, la sfârşit de săptămână, şi să deguste brânză de burduf şi cozonaci, la Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului.
Spre degustare şi vânzare sunt expuse plăcinte de casă umplute cu fructe sau cu brânză de vaci, turtă dulce, bomboane de zahăr ars, prăjituri săseşti, produse apicole, pâine coaptă pe vatră, cozonaci, brânză telemea de Mărginimea Sibiului, brânză de burduf, produse din lapte de capră, preparate din carne, condimente, ceaiuri, siropuri, dulceţuri, legumele proaspete şi multe altele.
Scopul organizării acestor evenimente este promovarea fermierilor şi a producătorilor de specialităţi tradiţionale de calitate, dar şi prezentarea produselor atestate tradiţional de către Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale. Târgul de săptămâna aceasta va avea loc în 6-7 august, între orele 10:00-18:00, iar în continuare se va desfăşura din două în două săptămâni, până la jumătatea lunii octombrie.
Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).
Dacă ți-a plăcut, distribuie articolul și prietenilor tăi
Vizualizari: 279
Ultimele comentarii
Acum 1 oră
Cibi
Acum 1 oră
Mora
Acum 1 oră
Sibianul comentator
Acum 1 oră
Allahu akbar
Acum 1 oră
Q