Marţi,
17.05.2022
Acum
0°C

Zece strazi vor intra in reabilitare si modernizare anul viitor

Cele 3,8 milioane de euro alocate reabilitării infrastructurii rutiere și provenite din recentul împrumut de la BERD vor fi folosite pentru modernizarea a zece străzi din oraș, anunță reprezentanții administrației locale. Cele zece străzi sunt împărțite în două pachete ce vor fi licitate separat. Primul pachet este format din străzile Reşiţa şi Teilor (cartier Reşiţa), Principatele Unite şi Maşiniştilor (cartier Lazaret) și Vasile Pârvan (cartier Guşteriţa). În cel de-al doilea pachet intră străzile Ana Ipătescu, George Topârceanu, Gh. Asachi, Niţă Octavian şi Mălinului.
Pentru ambele pachete, primăria a contractat o firmă (IPH Deva) pentru proiectare, asistență tehnică, verificarea documentației și obținerea avizelor necesare.
După finalizarea documentațiilor, administrația locală va scoate la licitație și execuția lucrărilor, a căror începere este preconizată să aibă loc în cursul primăverii anului viitor.
În cursul acestui an, din tranșa de împrumut BERD alocată, au fost demarate lucrările la 12 străzi și un nou pod peste Cibin.

 

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

gas

Acum 10 ani

Sunt stradute in Sibiu care nu au fost asfaltate niciodata de cand ma stiu eu, de alea cand se va ocupa cineva? Uitati cum arata drumul din spatele blocurilor de pe str.Sureanu unde se afla o parcare. Drumul este intens circulat de masini mici si de camioanele care aduna gunoiul si care fac praf drumurile la fiecare traversare, dar de reparat le repara cineva? ******.youtube.com/watch?v=qbIDRnWXxdc
Raspunde

iorga

Acum 10 ani

dar, strada nicolae iorga, portiunea spre sectia 1 politie, pe cand va fi terminata? au inceput sa puna bordurile acum exact un an, totul este un santier si atat.
Raspunde

sibian

Acum 10 ani

dar strada crisanei.noi platim impozite de zona 1 centru si e plina strada de gropi iar de curatat zapada iarna nu mai discutam.praful i-l stergem de 2 ori pe zi.aude oare cineva din primarie?
Raspunde

cristi

Acum 10 ani

Pe str. Scurta din Turnisor exista trotuar pe o singura parte. Chiar daca strada este f. scurta nu cred ca o baga cineva in seama sa o amenajeze.La iesirea din str.Semanatoarelor catre Sos. Alba Iulia exista o portiune a nimanui plina de gropi pe care nu le vede nimeni.
Raspunde

sibian de pe strada neasfaltata

Acum 10 ani

Si eu stau pe strada care nu a fost asfaltata niciodata (moreni) dar care va intra anul asta in reabilitare. Eu zic ca trebuie sa avem rabdare si se vor asfalta toate, dar in timp. Nu ai cu cine sa intervii pe toate strazile deodata.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus