Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Ariton pleaca in China

Ministrul Economiei, Ion Ariton pleacă mâine în China, alături de premierul Emil Boc. Oficialii au programate întâlniri cu preşedintele şi primul-ministru chinezi, dar şi cu sportivii români participanţi la Universiada din Shenzhen. Delegația română va asista şi la ceremonia oficială de deschidere a Universiadei din Shenzhen. Şeful Guvernului va fi însoţit pe lângă ministrul Economiei, Ion Ariton, de ministrul de Externe, Teodor Baconschi, şi ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, precum şi de un grup de oameni de afaceri români.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

NEPDL-ist

Acum 12 ani

Nu se spune in articol daca se mai intoarce !!
Raspunde

he he

Acum 12 ani

se intoarce ca trebe sa-i faci un deep throat de exceptie.
Raspunde

fara Pd-L

Acum 12 ani

aia care-l pupati pe Ariton in...., i-a vedeti poate va rezerva o audienta la sexy consiliera lui si poate va da o tura cu noul lui S class! HOTU DRACULUI de oltean!
Raspunde

Ionica,

Acum 12 ani

Daca tot pleaca in China sa-l ia si pe rectorul Oprean si sa ramana acolo ca nu pierdem nimic,iar in China vor primi si ei o portie de orez.
Raspunde

Odin

Acum 12 ani

Nici macar chinezii nu importa \"produse\" de asa proasta calitate. Au si ei un standard minim de rigiditate al coloanei vertebrale pentru a numi o creatura fiinta umana. Din pacate standardul asta e muuuult prea sus pentru un politician roman mai ales portocaliu.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus