Marţi,
19.01.2021
Parțial Noros
Acum
-4°C

Strada Justitiei a fost reabilitata. Urmeaza Zaharia Boiu

Primarul Klaus Johannis a redeschis astăzi strada Justiției, după reabilitarea care a durat 40 de zile.
Lucrările pe această stradă au început în data de 1 iulie și au fost executate de DPC. Pentru reabilitarea carosabilului, cu o suprafață totală de 2.538 de metri pătrați, constructorul a efectuat săpătură generală, a completat cu piatră spartă și a turnat straturi asfaltice. De asemenea, trotuarele au fost reabilitate, s-au montat borduri noi care, ulterior, au fost rebetonate.
Totodată, s-a remarcat și un număr de 54 de locuri d eparcare, iar DPC-ul a decolmatat și pârâul Trinkbach, pe porțiunea care traversează strada Justiției, și a refăcut betonul și asfaltul pe podul de peste acest râu. „O lucrare care s-a realizat în timp scurt, dată fiind amploarea lucrării. S-a refăcut infrastructura. Sunt mulțumit de această lucrare făcută de DPC”, a declarat Klaus Johannis, primarul Sibiului.
De mâine, traficul de pe strada Zaharia Boiu, colț cu Justiției, se va închide, acolo urmând să fie executat același tip de reparații. „ Se continuă lucrările pe Zaharia Boiu, colț cu Justiției. Traficul va fi închis”, a spus Johannis.
Valoarea totală a lucrărilor de pe strada Justiției este de 690.908 lei + TVA.

 

Comentarii

13 comentarii

sibian

Acum 9 ani

felicitari d-le primar, s-au vazut mereu rezultate pozitive pt noi sibienii in urma conducerii iohannis
Raspunde

pt. sibian

Acum 9 ani

Cred ca tu ai Wasserman-ul pozitiv in urma conducerii Iohannis, adica ai sifilis, ca precis habar nu ai ce-i aia \"Wasserman pozitiv\"... Ma leshi, bey nene? Du-te si sugei-o lui Herr pe Balea street, paziti amandoi de comunitarii din dotare...
Raspunde

K.Samuel

Acum 9 ani

Da, s-au vazut tot timpul. Insa sincer sa fiu in ultima vreme s-a cam luat piciorul de pe acceleratie. Sau poate prioritatile nu sunt stabilite corect. De exemplu, Calea Victoriei arata jalnic, Calea Poplacii la fel, str. Lunga, str. Moldovei, str. Dealului, str. Turnisorului si altele. De asemenea, poate ca blvd. Coposu ar fi trebuit considerat prioritar in refacerea stratului de uzura.
Raspunde

baubau

Acum 9 ani

nu putea sa lipseasca poza de rigoare. sibiul arata ca dupa bombardament, asa ca mai lasati pozele si la treaba.
Raspunde

sibianul

Acum 9 ani

primarul asta face o strada si dupa aceea da aviz la GAZ si APA pt a sparge!!! Sunt de acord cu voi, Sibiul arata jalnic si sta prost la capitolul drumuri! Numai pe Balea, Justitiei si acum pe Henri Coanda pe la Trans Agape se circula in conditii NORMALE.
Raspunde

sibiu

Acum 9 ani

Oricum va iesi Iohannis din nou primar, fara doar si poate :D
Raspunde

pt. sibiu

Acum 9 ani

sa moara ma-ta? esti asa sigur?
Raspunde

sibianul

Acum 9 ani

nici eu nu sunt asa sigur!
Raspunde

Hasu

Acum 9 ani

Am sa ies eu sigur.... candidez. Cine ma voteaza?
Raspunde

@Hasu

Acum 9 ani

NIMENI!!!! :)))
Raspunde

Panoramic Gardens

Acum 9 ani

Apartamente cu 2 si 3 camere in Ansamblul Panoramic Gardens din Sibiu cu preturi incepand de la 23500 euro.Se accepta si Prima Casa.Pentru mai multe informatii accesati pagina noastra oficiala panoramicgardens.ro
Raspunde

DG

Acum 9 ani

Pe Calea Turnisorului nu mai lucreaza nimeni de o luna. Canalele scoase si reparate de DPC inainte sa se asfalteze Alba Iulia au fost reparate din nou dupa asfaltare (retardatii de la DPC se pare ca sunt la faza de experimente). Abia astept sa merg pe Justitiei dar pariez ca stradai asfaltata cu valuri iar canalele nu sunt la nivelul asfaltului. \"Multumim domnule Primar pentru ca existati\".
Raspunde

Toti sunt de vina

Acum 9 ani

Cei de la gaz, DPC-ul ca carpeste si reabiliteaza de zici ca a trecut bombardamentul, si in ultima intanta Primaria ca ea manageriaza toata treaba...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus