Vineri,
09.12.2022
Partial Noros
Acum
1°C

Zaharia Boiu si Rennes vor fi inchise pana pe 15 septembrie

La o zi după deschiderea străzii Justiției, alte două străzi au fost închise în zonă pentru lucrări de reabilitare. Deocamdată, strada Zaharia Boiu a fost închisă doar pe porțiunea cuprinsă între strada Justiției și Rennes. Potrivit reprezentanților Primăriei Sibiu, cei de la DPC au ca termen de refacere a stratului asfaltic de suprafață, de reabilitare a trotuarelor și montare de noi borduri ziua de 15 septembrie. ”Participanții la trafic sunt rugați să evite această zonă pentru a evita eventualele neplăceri în trafic. Șoferii pot alege următoarele rute ocolitoare: - str. Ilie Măcelaru - str. Dr. Stâncă - str. Someșului - str. Școala de Înot - Bulevardul Victoriei - str. Argeșului - Calea Dumbrăvii sau str. Octavian Goga”, se arată într-un comunicat al administrației locale.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus