Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Atentie pe Lazar cu Coposu

Următoarele săptămâni vor fi delicate pentru șoferii care au drum în zona străzii Gheorghe Lazăr, așa că înarmați-vă cu multă rabdare. Municipalitatea va interveni pe strada Gheorghe Lazăr pentru o lucrare de lărgire a carosabilului. „Această lucrare este necesară pentru crearea unei benzi de viraj la dreapta, crearea unei insule şi amplasarea unui semafor care să reglementeze circulaţia dinspre strada Gheorghe Lazăr, la stânga spre Bulevardul Corneliu Coposu”, anunță reprezentanții Primăriei Sibiu. Traficul va fi închis pentru realizarea acestei lucrări pe porțiunea dintre strada Pompeiu Onofreiu și Bulevardul Corneliu Coposu, timp de trei săptămâni. Lucrările încep în 16 august. De asemenea, din 20 august, pe strada Băii se va circula doar în sens unic, dinspre strada Dealului spre strada Transilvaniei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus