Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Mortii nu se mai inregistreaza de Sfanta Marie

Cum anul acesta ziua de 15 august este, pentru prima dată, declarată sărbătoare legală, nici Serviciul de evidență a populației nu va avea birourile deschise. Iar cum anul acesta sărbătoarea este într-o zi de luni, declararea deceselor nu va putea fi făcută două zile la rând. ”Decesele care se vor produce duminică -14 august - şi luni - 15 august - vor fi înregistrate în ziua de marţi, 16 august. Sâmbătă, 13 august activitatea de înregistrare a deceselor va fi asigurată între orele 9 – 13, iar decesele produse şi nedeclarate în această zi vor putea fi declarate şi înregistrate în cadrul structurii de stare civilă în ziua de marţi 16.08.2011, doar cu aprobarea parchetului, aşa cum este stipulat în mod expres în lege”, se arată într-un comunicat al Primăriei Sibiu.

Controlorii de la Tursib n-au sărbătoare

Autobuzele Tursib vor circula în ziua de luni, 15 august, după orarul stabilit pentru zilele de duminică, adică unul redus față de zilele obișnuite. Cu toate că numărul curselor va fi mai mic, reprezentanții Primăriei Sibiu susțin că pe autobuze vor fi la fel de mulți controlori precum într-o zi obișnuită. Cât privește chioşcurile de bilete ale societăţii Tursib, acestea vor fi deschise după următorul program:
Nufărul, V. Aurie – orele 6-22; Cibin, Universitate, V. Aaron, Turnişor – orele 8-16. Chioșcurile din zonele Rahova şi Agenţia Tursib vor fi închise.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus