Sâmbătă,
25.06.2022
Cer Senin
Acum
16°C

Aplicatia ce-l inlocuieste pe Cupidon

O nouă aplicaţie care foloseşte GPS-ul mobilului pentru a crea o hartă a compatibilităţii în zona în care te afli, a fost lansată ieri în Marea Britanie. Este nevoie doar de un smartphone şi de o bună-definire a preferinţelor.

GPS-ul a devenit mai mult decât un simplu mijloc de localizare, după ce a fost conceput LocalSin. Este vorba de o aplicaţie pentru telefoanele mobile de tip smartphone care foloseşte GPS-ul mobilului şi informaţiile de pe profilurile de Facebook pentru localizarea celor mai apropiaţi utilizatorilor "doritori" şi "singuri" din zona în care te afli.  Potrivit presei britanice, LocalSin creşte şansele unei aventuri de o noapte cu 90%, prin faptul că oferă o "hartă a pasiunii în timp real" pe care indică utilizatorului parteneri compatibili cu preferinţele lui din locul în care se află. Odată identificat potenţialul partener, el poate fi contactat prin "cererea de interacţiune" ("interaction request"). "Ţinta" are posibilitatea să accepte cererea sau să se scoată de pe "hartă" dacă nu vrea să dea curs avansurile. Aplicaţia a fost lansată ieri în Marea Britanie, în Statele Unite ale Americii şi în Australia fiind deja intens utilizată de zeci de mii de utilizatori. În Regatul Unit, producătorii au estimat că 50.000 de oameni vor cumpăra LocalSin în următoarele săptămâni. "Va revoluţiona jocul rendez-vous-urilor. Permite bărbaţilor şi femeilor de orice orientare sexuală să localizeze şi să interacţioneze cu alte persoane cu aceleaşi preferinţe din imediata loc vecinătate", a declarat un purtător de cuvânt al producătorului.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus