Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

"Oamenii cu bani" din Sibiu sunt asteptati sa investeasca in Vointa

În așteptarea ajutorului financiar din partea Primăriei, Ioan Hămbășan nu stă cu mâinile în sân, ci spune că poartă negocieri cu toți „oamenii cu bani” din Sibiu. 

Președintele grupării sibiene a spus că deja s-au derulat o serie de negocieri cu cele mai importante firme comerciale din Sibiu și, mai mult, cu două dintre ele, Bramac și Marquardt, s-a ajuns la un consens. De asemenea, Hămbășan lasă ușa deschisă tuturor persoanelor sau societăților care doresc să investească în fotbalul sibian.

„Îi așteptăm pe oamenii cu bani la echipă, deocamdată suntem în grafic, eu totuși am certitudinea că într-adevăr se întrevăd ceva lucruri mai bune decât ne așteptam. Da, am purtat negocieri cu oamenii de afaceri din Sibiu. Am parcurs și câteva etape, acum am ajuns să discutăm vis-a-vis și de ce înseamnă financiar, pentru ca acei oameni de afaceri să ajute Sibiul. Se lucrează la un proiect în care clubul să ofere și să presteze niște servicii pentru acele societăți comerciale, cât și pentru unii oameni de afaceri. Suntem în discuție cu toți oamenii de afaceri din Sibiu, mai ales cu cele mai puternice firme: Continental, Siemens, Takata, Ambient, Bramac. Lucrurile s-au și concretizat, suntem în faza de semnare a contractelor cu Bramac-ul și cu Marquardt. Spre surprinderea mea, pot să spun că au venit și câteva firme la care noi nici nu ne-am gândit la ei, care au venit cu unele propuneri, am luat în calcul și acum am început tratativele și cu ei”, a declarat Ioan Hămbășan, președintele-finanțator Voința Sibiu.

400.000 de euro, bani din sponsărizări

Suma minimă, pe care Voința Sibiu ar putea să o adune de la cele 20-30 de societăți comerciale cu care se poartă discuții, se ridică, după estimările președintelui Ioan Hămbășan, la valoarea de 400.000 de euro. Acesta consideră că eventualele sponsorizări sunt benefice pentru ambele părți, atât pentru firme, cât și pentru club. În schimbul finanțărilor, clubul ar trebui să ofere și să presteze servicii și publicitate.

„Putem primi cel puțin 400.000 de euro pe an de la toate firmele pe care le-am nominalizat. Nu este o sumă imposibilă, nu este o sumă imensă pentru 20-30 de societăți comerciale la nivelul celor pe care le-am enumerat. Cred că este bine de ambele părți. În schimb le oferim servicii, reclamă, publicitate”, a spus Ioan Hămbășan.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 207

Comentarii

1 comentarii

sick

Acum 12 ani

ar fi interesant daca ar face o Asociatie Sportiva,in care mai multi investitori sa aiba un procent din club,iar clubul sa fie si listat la bursa!Plus o parte din actiuni sa ii revvina si lui Hambasan!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus