Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

“Contemporary Application Of Traditional European Crafts" la Casa Artelor

O expoziţie deosebită, cu măşti populare, icoane pe sticlă şi obiecte din materiale reciclabile, realizată de şase studenţi în cadrul trainingului “Contemporary Application Of Traditional European Crafts”, va putea fi vizitată începând de mâine, la Casa Artelor.

Studenţii Stephanie Broatch, Gabriele Ganzaite, Catherine Monk, Evelyn Gray, Lindsay Davidson şi Melanie Rafferty, de la Dumfries and Galloway College, Reidkerr College şi Central Lancaster au urmat cursuri şi au creat sub îndrumarea meşteterilor populari Ana şi Ioana Negoiţă.

Vernisajul va avea loc marţi, 23 august, de la ora 14:00, la Casa Artelor. Expoziţia va putea fi vizitată până în data de 26 august.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus