Marţi,
Acum
0°C

Reinvie Realitatea Sibiu. Deocamdata in comunicate de presa

Realitatea Media a încheiat un contract cu Presa Zece din Cluj Napoca, prin care societatea preia coordonarea "viitoarei rețele locale a Realitatea TV", potrivit unui comunicat remis de postul de televiziune. Contractul intră în vigoare din această săptămână și este valabil până pe 31 decembrie 2018. Mai multe stații locale vor deveni operaționale până la sfârșitul anului viitor, printre acestea și cea din Sibiu. "În primă fază, vom prelua și relansa stațiile Brașov, Bistrița, Alba Iulia, Sibiu, Bacău, Târgu Mureș, Timișoara. Am optat încă de anul trecut pentru Realitatea TV și dorim să contribuim la dezvoltarea locală a celui mai puternic brand de știri din România", susține reprezentantul companiei, Rareș Bogdan.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

3 comentarii

vantu

Acum 11 ani

si se face totusi studioul din Promenada Mall?

Varza

Acum 11 ani

Ori e Presa Zece ori Doi Zece ?

xmen

Pasarea malai viseaza....
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus